Hitetlenek! Ha nem hisztek Istenben, akkor miért?
Miért kell szidni,nem értem.
Vagy ez a kérdés csak bennem okoz felfordulást?
És aki nem hisz Istenben,az miért nem!?
Mint a kedvenc számomban.
"But if I don't believe in him, why would he believe in me.."
Első válaszoló!
Valóban,Én is szeretném tudni,honnan tudod hogy rendelkeztek köldökkel,csak nem Te vágtad el a zsinórt..?
én csak az egyházat utálom,a keresztényeket nem,egészen addig amíg nem kezdenek el "szidni" mert ateista vagyok.
Istenben azért nem hiszek mert irrelevánsnak tartom magát a kereszténységet,és a tényeket amivel megpróbálják megmagyarázni a létezését.persze-mint már mondtam-elfogadom h ők ebben hisznek,addig amíg...
ja,még 2 dolgot ne felejtsünk ki:
1:az ember mindenre keres magyarázatot.ha nem talál kreál 1et.ezért is olyan színes a görög mitológia,hiszen akkoriban sok mindent nem tudtak az emberek,de ma már csak mosolyognánk,h ha valaki kecskét áldozna Zeusznak.
2:sok vallás létezik,olyan is van ami régebbi a kereszténységnél.honnan tudhatnám h nem-e az a vallás a megfelelő.sokkal egyszerűbb ateistának lenni(legalább is számomra)
1. Mindenkinek van hite. Csak azért, mert nem a te istenedben, ne nevezd őket hitetleneknek.
2. Nem mindenki a te istenedben hisz és ugyanannyira van igaza, mint neked.
3. Azért nem hiszek benne, mert én csak a létező dolgokban tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!