A hús vízben való lemosása, áztatása zsidó szokás lenne?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 16:40
21/23 A kérdező kommentje:
Mi is mindig megmossuk a húst, viszont sokszor láttam a tv-ben és az ismerőseim között is, hogy ők nem így tesznek. Sőt, még le voltam szavazva, mikor meglepődtem, hogy a tojást sem mossák meg. Múltkor olvastam a kóser konyháról, ott volt előírva a mosás, így felmerült bennem, hogy talán innen ered. Köszönök minden választ!
2012. aug. 12. 08:23
22/23 munyamunya válasza:
11-es válaszolónak igaza van, az apostoli határozat szerint a vérfogyasztás tilalma az egyik olyan dolog, amit minden hívőnek gyakorolni kell, akár ismeri az Írásokat (köztük a mózesi törvényeket), akár nem.
23/23 anonim válasza:
a vitaminok többsége hőre pusztul, így mind a hűtésnél mint a főzésnél elpusztulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!