Ma is szokás a zsidó fiúkat szertartás-szerűen körülmetélni?
Lehetőleg persze zsidó fiúk válaszát várom vagy aki benne vana dologban.
Én eddig 3 zsidó srácot ismertem, na ebből 2 metélt volt, a harmadik viszont csak félzsidó, na ő nem.
Tehát hogy van ez manapság itt Magyarországon ?
miért kell egyáltalán körülmetélni? nem homokfújta sivatagban élünk már, hogy szükség legyen rá.
aki meg megcsináltatja, az meg magával cseszett ki.
Igen, ezt az USA-dolgot hallottam már, h rutinszerűen azonnal lecsípik :)
Na de viccen kívül csak errefelé nem annyira divat, mert ny-európai országokban is a srácok sokkal nagyobb %-a van körülmetélve, ésnem azért mert olyan sokkal van dolgom, hanem mert baromi sokat járunk külföldön nudistrandokra és bizony azt kell mondanom, hogy a fiatalabb srácok nagy része körülmetélt.
Szóval nem sivatagosdiról van itt szó ....
10:40
na ezt már más fiútól is hallottam ....
Ez nem igaz, éppen hogy Ny-Európában nem szokás, akkor nyisd ki jobban a szemed =) Európában Szlovénia, Bosznia, Szerbia, Albánia, ezek azok a helyek ahol nagyobb számban metélik körül a fiúkat, de ez nem nyugat :D
Nézd, én szinte az egész nyarat dél-spanyolországban töltöm, és pont hogy nagyon is szokás .... nyugodtan mondhatom, h többen vannak mint a nem metéltek.
De igazad van, a többi országot annyira nem ismerem.
Mindenesetre az eredeti kérdés, hogy a zsidóknál ez most hogy is mondjam, szertartásszerűen a rabbival meg rokonsággal meg stb megy ahogy egy filmben láttam vagy csak simán a kórházban rögtön levágják és kész ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!