Ma is szokás a zsidó fiúkat szertartás-szerűen körülmetélni?
Lehetőleg persze zsidó fiúk válaszát várom vagy aki benne vana dologban.
Én eddig 3 zsidó srácot ismertem, na ebből 2 metélt volt, a harmadik viszont csak félzsidó, na ő nem.
Tehát hogy van ez manapság itt Magyarországon ?
oké, akkor rossz helyen voltam, de figyelj, a saját szememnek már csak hiszek :)
és el is hiszem végül is, ha az eglész népességet nézzük lehet, mert én főleg tizen-huszon éves srácoknál láttam ezt olyan nagyon gyakorinak aztán lehet h amúgy meg nem az.
Na de visszatérve az eredeti kérdésemhez valaki tudja ??
Fúj nekem nagyon nem tetszenek azok a srácok, akiknek nincs körülmetélve. Párkapcsolatba nem ez a döntő, de ha egy sráccal nem a szerelemért jövünk össze egy vagy több éjszakára akkor lehetőleg körülmetélt legyen. Olyan csúnya az a fityma nekem, ha ott van és látszik.
L/24
Most mér tényeleg eladták az országot!Én is olvastam róla,meg arról is akik a legjobban panpognak,hogy milyen nácik vagyunk,azok sokszos volt ÁVH,ÁVO-s zsidó származású hírhedt kínzók leszármazottjai,és ők ülnek a legjobb helyeken,be kellene hogy fogják a szájukat,mert embereket vertek sokszor halálra az ősők,meg a sok besúgojuk,ők lettek a végén a legmenőbb ügyvédek,meg sok zsidó aki menő villákban él,azok is más zsidóktól lopták el,ilyen a Gyurcsány,és Pető villa is stb.de ez történelem,szóval én mondjuk emiatt nem kedvelem őket.
De tényleg az elején csúnyán tud kinézni a dolog.
A vallásosak azok metéltetik a gyereket,de nem a rabit,hanem más csinálja,a google-ba írd be körülmetélés,ha legördített zsidók szó is megjelenik,ott le van írva ki csinálja,v. van honlap is.
Én is a hagyományost kedvelem,nem tetszenek,a lényeg hogy ügyes legyen a doki aki csinálja mert tényleg el lehet szúrni.
Zsidókkal kavarsz?Mennyi idős vagy?
Mondjuk az is igaz,hogy senkit nem hagynék azért el mert körül van metélve,de a gyerekemnél nem hagynám,csak ha orvosilag nem lenne rá megoldás.
Ha tartod a vallásod akkor szokás,de valami m. betűs személy csinálja én legalább is úgy tudom.
Nekem nem nagyon jön be,de Bratt Pitté az jól sikerült legalább,de tényleg mindkét változatnál vannak jó és rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!