én is megmosom a húst (nem áztatom, mert kijön az íze), de nem vagyok zsidó
otthon tanultam, hogy nem árt lemosni róla a feldolgozáskor rákerült vért, szennyeződést
2012. aug. 10. 16:44
2/23 anonim válasza:
Mikor hazahozom a húst, én is megmosom víz alatt, mielőtt felhasználom. És nem vagyok zsidó.
2012. aug. 10. 16:53
3/23 anonim válasza:
Én is megmosom mindig a húst,sőt a karajt tejbe szoktam áztatni mielött panírozom mégse vagyok zsidó,én sváb vagyok!!
2012. aug. 10. 16:59
4/23 anonim válasza:
Nem hinném. Egyébként a tejben áztatás a zsidó szabályok szerint kifejezetten tíltott.
2012. aug. 10. 17:09
5/23 anonim válasza:
Jah,tényleg a tejterméket szorosan elkülönítik a húsoktól...,ebből a tudatlanságomból is látszik,hogy nem zsidó vér csörgedezik az ereimben.
2012. aug. 10. 17:12
6/23 anonim válasza:
"Én is megmosom mindig a húst,sőt a karajt tejbe szoktam áztatni mielött panírozom mégse vagyok zsidó,én sváb vagyok!!"
Szépen nézne ki zsidónál a tejbe áztatott hús! A nagyon ortodoxoknál még egy konyhában sem lehet a hús a tejjel.
Amúgy én is megmosom mielőtt "szétkapja" a párom, és úgy megy a hűtőbe.
Ateisták vagyunk.
2012. aug. 10. 17:14
7/23 anonim válasza:
A hús sok kézen megy át, mielőtt eljutna a konyhámba. Természetes, hogy megmosom.
2012. aug. 10. 17:36
8/23 anonim válasza:
Én is megmosom, sok ember megfogdosta, sokszor láttam olyat is, hogy bontás során egy-egy darab leesett a földre, és csak egy mozdulattal hozzávágták a többihez. Lehet, hogy pont az volt az, amelyiket én vittem haza?
Hát inkább megmosom!
2012. aug. 10. 17:37
9/23 anonim válasza:
8-as vagyok!
Ja, és én sem vagyok zsidó!
2012. aug. 10. 17:38
10/23 anonim válasza:
Anyám, borogass. A hús megmosása higiéniai szokás, nem zsidó. Ugyanúgy, ahogy a zöldséget, gyümölcsöt, tojást is megmossuk...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!