Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Keresztények miért tartják...

A Keresztények miért tartják a jógát sátáni dolognak?

Figyelt kérdés
Már több kereszténytől is hallottam, és olvastam is, hogy szerintük ez valami sátáni dolog, vigyázzak vele, mert ilyenkor "démonokkal egyesülök","sátáni behatás ér","megszállhatnak a démonok", és "idegen Isteneket imádok". Egy keresztény nem csinál ilyet, stb... Esetleg valaki meg is tudná magyarázni, hogy miből gondolják ezt, a keresztények? Én már pár hete jógázok, és csak pozitív hatása volt rám...

2012. aug. 8. 16:27
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
40# persze és a tudatalattim kiugrott az ablakon és még a laptopomat is osszetorte! Te a tudatalattidat ki tudod űzni Jézus nevével?
2016. jún. 11. 09:06
 42/45 Pietrosol ***** válasza:

#41!

Miért kellene bármit kiűznöd?

Nem az a baj, hogy vannak bármilyen gondolataid, hanem, hogy hiszel bennük.

2016. jún. 11. 15:02
 43/45 anonim ***** válasza:
Egy rossz gondolat és egy demon között óriási mégegyszer mondom óriási különbség van! Valószínűleg neked ebben még nem volt részed azért nem tudod hogy miről van szó!Ha csak egy rossz gondolatod támad valahonnan azt tudod ignoralni és nem gondolod hogy közöd van hozza, nem gondolod azt hogy ez a te szemelyisegbol fakadó gondolat!egyszerűen csak elengeded! Ez rendben van! Én úgy gondolom hogy letezhetnek olyan gondolatok vagy sugallatok amik kívülről jönnek vagy jó forrásból vagy rossz forrásból!rajtunk múlik befogadjuk ezeket vagy elvetjuk! De vannak ennél jóval konkrétabb dolgok is! Egy demon adhat neked rossz sugallatot amit elvethetsz (valószínű neked csak ebben volt reszed)de támadhat is, ami elég ritka ahhoz hogy ezt ne lehessen elhinni! Ha egy olyanban lesz részed amiben nekem volt akkor garantálom hogy nem azon fogsz filozni hogy ez csak egy gondolat vagy a tudatalattid kivetulese mert akkor és ott neked veged!Ezeknek a lényeknek vagy démonoknak a lelki minősége teljesen más mint egy emberi lelki minőség! Minden emberben még a leggonoszabb emberben is van valami jó!Ezekből a demonokbol ez teljesen hiányzik,egy szikranyi részük sem jó! Csak gonoszsag van bennük!ez teljesen idegen az emberi letezestol! Ha ezt nem érted meg az azért van mert még sosem támadtak rád ilyen módon!
2016. jún. 12. 14:14
 44/45 Pietrosol ***** válasza:

#43!

Cuki vagy!

Ugye hit gyülis vagy?

2016. jún. 12. 14:21
 45/45 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hitgyulis!!!!! Sot semmilyen gyulis nem vagyok! Egyszeruen csak jogaztam es meditaltam es aztan meg jottek a demonok! En eleg elfogado voltam vallasok teren annyira hogy kiprobaljam ezeket ugyhogy meg azt sem mondhatod hogy szemellenzos vagyok! Sot!
2016. jún. 12. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!