Korul vagyok metelve apukam zsido anyukam nem akkor zsido vagyok?
Ebből is látszik, hogy a tettek és nem a szavak számítanak:)
Amúgy.. annyit hadd mondjak (ha érdekel) bár nem olyan lényeges, hogy Jericho után még józsué haláláig, vagy azután is "honfoglalás volt" azután pedig 400 akárhány évig a bírák kora, ami után jött ugye az első királyuk Saul, akit Dávid követett, szóval.. Jó lesz Ráháb az ükükükükanyjának is:) (Persze ez most nem lényeges igazából, nem kötözködésképp írtam)
"Ezért lépett ki a Jobbikból, mert megtudta a származását.'
Azért lépett ki, mert mások is megtudták.
Azért léptették ki, mert közpénzen, vagy a párt pénzével, illetve egyéb dolgokkal sáfárkodott annak érdekében, hogy ne derüljön ki. Ha egyből beismeri, amikor megtudta, szerintem mindenki lesz**ta volna hogy milyen vallású.
Kérdező helyében pedig sürgősen elkezdenék bejárni a zsinagógába és elkezdeném a vallásomat gyakorolni. Lehet hogy most még zavar, mert a gójok zsidóznak, de ne foglalkozz velük. Az hogy te zsidó vagy hatalmas előnyöket jelent az életben. Lesz mindig pénzed, lesz mindig "munkád", illetve biztonságban leszel. Erről a testvéreid fognak gondoskodni.
Az utolsóval egyet kell értenem, de azért egy dologban ki kell, hogy javítsalak: Nem csak olyan gojok vannak, akik utálnak titeket, hanem azoknak a jelenségeknek és embereknek (akik a veszteteket kívánják) az elszaporodásával párhuzamosan, ha nem is olyan mértékben, mint az övék, de egyre inkább gyarapodik azoknak a "gojoknak" a száma is, aki szimpatizál veletek és támogat. Egyesek szemében ez bűn és "magyar" ellenes cselekedet stb. blabla, de én egy naagy, ballisztikus pályáról teszek a végtelenül osstoba és szűklátókörű, korlátolt és befolyásolható, sötét fejükre, mert roh@dtul félreismernek titeket és nem értik azt, hogy Isten eredeti célja az volt, hogy megáldjon általatok minden népet "gojimot". Vagyis ti ajándék vagytok, a só, amely megízesít minden népet. Megtermékenyítitek a terméketlen vidéket és nem csak konkrét, hanem átvitt értelemben is. Nélkületek még mindig a sötét középkorba lennénk süllyedve, még modern orvostudomány, vagy művészet sem lenne. Amelyik nép eltaszít titeket, saját magának árt, de baromi nagyot és mindezt ostoba, elvakult hiedelmek miatt. Olyan ez, mint a gyerekeknél. Ha belépsz egy olyan szobába, ahol kisgyerek van és egy pillanatra elhallgatsz, szinte hallod az angyalok énekét, ahogy Isten arcát látva énekelnek a kisgyermeknek teljes szívükből öröm éneket. Szinte érzed a jelenlétüket, amivel körülveszik és teljesen más érzés bemenni egy olyan szobába, ahol nincsen kisgyerek, de még a lakásban sem. Valami hiányzik, valami "földöntúli" ami többet mond és ad, mint az evés, ivás, szexelés, a mindennapos rituálék. Ehhez tudnám hasonlítani a zsidóságot. Amerre mentek, megváltoztatjátok a világot, értéket hagytok magatok után, sokszor még csak nem is szándékosan. Annak ellenére, hogy némelyek közületek irtó nagy roh@dékok tudnak lenni. Persze ilyenkor mindenki rátok mutogat, holott már egy ovodás is tudja, hogy minden közösségben, törzsben, népcsoportban és nemzetben, ahogy a világ összes népében is akadnak irgalmatlanul nagy gyökerek, nem is kevés. Ezt, hogy miért pont a zsidókat pécézik ki mindig ilyen alkalmakkor, míg ha ugyanezeket egy kínai, német, vagy francia, vagy akármilyen (pl. magyar) népből csinálná egy tömérdek pofa, akkor még hírérték sem lenne, a kutya sem emlegetné fel olyan összefüggésben, mint ahogy titeket hibáztatnak minden sz@rért. Egyszerűen nem tűnik logikusnak és még soha, egyetlen egy antiszemita b@rom nem volt képes nekem értelmesen levezetve, logikusan elmagyarázni (akárcsak nyomokban is!)hogy mi a rossebért kellett kiválasztani egy db. népet erre az egész újjal mutogatásra és ha rájuk vonatkozik, akkor a többi népnél miért ne lennének érvényesek ugyanazok a szabályok. De tényleg már lassan néha úgy érzem, hogy már az esőért is titeket szidnának csípőből, reflex szerűen, miközben csak annyiról van szó, hogy csorgatja rájuk pavlov kutyája a nyálát és közben semelyik nem veszi észre, hogy már rég becsöngettek. Volt az a vicc, hogy "ki az abzolút sötét?" - " az, aki előtt, ha elröpül egy varjú, azt hiszi vakuztak". Ilyenekkor mindig ez jut róluk eszembe.
Na mindegy, ezt csak egy részben értem, és van egy tippem, hogy szellemi okai vannak, de most inkább nem részletezem. Én azt mondom, hajrá Izrael és éljen Jeruzsálem! És hogy ismerjétek meg a messiást a maga valójában. Elárulom, megrendítő lesz, sírni fogtok, zokogni.. Legalábbis ez van megírva. De csak félig a bánat miatt. Félig az örömtől, hogy végre kiderült az igazság. Mert az igazság szabaddá tesz és Isten a keblére ölel titeket. Sorry antiszemita arcok, de ezt már nagyon nagyon régen szerettem volna elmondani a zsidóknak. Már legalább 20 éve. Úgyhogy osszetok be, mert nem mindennap kaptok ilyen őszinte elismerést egy gojtól skacok:) Tényleg régóta nyomta a szívemet. És nem vagytok egyedül.
#24 vagyok, és nem vagyok zsidó. Még. Tervezem hogy beállok a soraikba, de én pusztán az anyagi illetve egyéb vonzatai miatt. Félreértés ne essék, nem vagyok aljas és szemét. Hiszek Istenben, de nem a keresztényben, nem is a zsidóban. Van egy világnézetem, amit nem tudna senki és semmi megváltoztatni. Viszont belátom, hogy jelenleg ők a hatalom, illetve a pénz megtestesítői és úgy ahogy minden ember, én is szeretek a kisebb ellenállás felé haladni.
De azért amit te írtál kedves #25-ös, azért kicsit már-már gyomorforgató volt. Rengeteg katolikus és egyéb keresztény felekezet tagja adott hihetetlen dolgokat a világnak. A zsidók csak a nagy forradalmak idejétől vehetők igazán észre, és csak azért tudtak sikeresek lenni, mert csak egymásnak hiteleztek. Egy zárt rendszer volt.
Nézd csak meg a nagy magyar iparosokat. Mind zsidó. Nem azért, mert hú de tehetségesek, hanem azért, mert ők kapták a zsidó bankoktól a hiteleket. Ezért fel tudtak fejlődni világszintre. Szinte minden feltaláló mögött ott volt a hatalmas anyagi háttér, és nem kellett semmit tennie csak kutatgatnia. A magyarok között is lett volna hasonló kvalitású ember, ahogy vannak is, csak szegények és a mindennapi munka mellett lehetetlen alkotni is.
Szerintem amiket te mondtál, azt tájékozatlanságból mondtad. Menj el kérlek először Izraelbe, szerezz első kézből tapasztalatokat, és utána írj le ilyen dolgokat. Én nem tartom őket annyira nagyszerű embereknek. De hamarosan jönnek ide és mindenki megtudja első kézből. De akkor már késő lesz. :)
"Azért léptették ki, mert közpénzen, vagy a párt pénzével, illetve egyéb dolgokkal sáfárkodott annak érdekében, hogy ne derüljön ki. Ha egyből beismeri, amikor megtudta, szerintem mindenki lesz**ta volna hogy milyen vallású. "
Tehát ő is, mint eléggé bennfentes, úgy ítélete meg, hogy hiába rakott le akármennyit is a jobbik asztalára, meg volt ott a kezdetektől, ha kiderül, hogy van benne zsidó vér, akkor neki ott politikailag vége, ezért inkább fizet, csak ez ne történjen meg.
Ezt a feltételezését Novák is egyértelműen megerősítette, mikor a belső levelezésben azt írta, hogy:
„Ha nem hazudik, ha nem titkolja el származását, akkor – szép dolog vagy nem, más kérdés – soha nem lett volna sem EP-képviselő, sem alelnök”.
Már bocs, de ha már két igencsak bennfentes, magas rangú, tehát a jobbikos viszonyokat belülről jól ismerő emberke is elég egyértelműen amellett teszi le a voksát, hogy az, hogy zsidó felmenői is voltak, az olyan stigma a pártban, amit semmivel nem tud lemosni - akkor inkább nekik hiszek, mint a névtelen itt írogatóknak.
Így azért érthető, hogy egy másik jobbikos meg miért érezte szükségét, hogy genetikai vizsgálattal igazolja, hogy benne nincs zsidó vér.
"Korul vagyok metelve apukam zsido anyukam nem akkor zsido vagyok?"
A genetikád 50%-ban zsidó. Tehát félzsidó vagy!
Azzal pedig, hogy angol billentyűzetet használsz, nagy örömöt szerzel sok magyarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!