Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi van a jelekkel?

Mi van a jelekkel?

Figyelt kérdés
Azt kértem Istentől, hogy lássak nyáron valakit, ha kicsit is hiányzok neki..amire semmi esélyem nem lett volna, mert másik városban lakik, és én meg alig mozdulok ki, és mégis láttam. Ez most mi?
2012. júl. 29. 13:03
1 2 3 4 5
 41/43 pelgrim ***** válasza:

Én is úgy látom mint ahogyan az ötödik válaszban olvasható, „te nem véleményeket vársz, hanem megerősítést”. Hát legyen, Szerintem valóban Isten 'gondoskodott' arról, hogy találkozz azzal a személlyel. Isten, a vezérlő alapelv mindenben, oda vezérelte őt a te utcádba és pontosan abban az időben mikor te találkoztál vele. Ugyanis az ember méltányos vágya valójában Isten akarata.

A dolog mégis egy kissé másképp néz ki mint ahogy gondolnánk, mert Isten nem egy valaki, Isten annál minden tekintetben több, nagyobb, hatalmasabb, áthatóbb, mindenütt folyton jelen van „tudta nélkül még hajunk szála se görbül meg”.

Leegyszerűsítve mondhatnánk úgy, hogy a te isteni kiléted, a Krisztus benned 'megkérte' barátod vagy ismerősöd isteni kilétét hogy legyen ott, abban az időben, hogy személyesen találkozhass vele.

Veheted ezt jelnek, bárhogyan is légy hálás, hogy Isten akarata ismét érvényesült.

2012. júl. 29. 16:15
 42/43 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Van egy Jézus által mondott ige.

"bár mit kértek a nevemben az Ő akarata(isten akarata)

szerint, meghallgat titeket.

Nos hogy mennyire Isten akarata hogy te találkozz valakivel arra senki nem hívatott eldönteni.

Talán annyit tennék, hozzá, hogy ez a kérést meg kellene vizsgálni, mennyire járul hozzá Isten dicsőítéséhez, vagy akarata megvalósulásához?

Tisztelettel.

2012. júl. 29. 16:31
 43/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Főleg az utolsó kettőt:)
2012. júl. 30. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!