Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi van a jelekkel?

Mi van a jelekkel?

Figyelt kérdés
Azt kértem Istentől, hogy lássak nyáron valakit, ha kicsit is hiányzok neki..amire semmi esélyem nem lett volna, mert másik városban lakik, és én meg alig mozdulok ki, és mégis láttam. Ez most mi?
2012. júl. 29. 13:03
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
Te egy másik világban élsz, úgy látom. Szabad tudni, hogy milyen körülmények között láttad? Mert erre a mai technikával is képes lehetsz, és azt internetnek hívják.
2012. júl. 29. 13:05
 2/43 A kérdező kommentje:
találkoztam egy ismerősömmel, és az utcán, itt ahol én lakom, szóval messzire sem kellett mennem.
2012. júl. 29. 13:09
 3/43 anonim ***** válasza:
Ez az én olvasatomban véletlennek nevezhető, de semmi esetre sem Isten műve! De ha te úgy gondolod, hogy ez az, akkor legyen. Első voltam.
2012. júl. 29. 13:12
 4/43 A kérdező kommentje:
Inkább akkor nem gondolok semmit, miért nem Isten?? tőle kértem. ha nem ő akkor ki?
2012. júl. 29. 13:16
 5/43 anonim ***** válasza:
Elfogadom, hogy vallásos vagy, ezzel semmi baj sincs. De te nem véleményeket vársz, hanem megerősítést. Én ateista vagyok, racionálisan gondolkozom és másképpen látom a dolgokat.Nehéz dolog egy vallásossal vitatkozni, mert bármire ráfogják, hogy "ez Isten műve". Még mindig az első vagyok.
2012. júl. 29. 13:21
 6/43 A kérdező kommentje:
De ekkora véletlent, na nemár.xd
2012. júl. 29. 13:24
 7/43 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ekkora véletlen? Ezt nem lehet definiálni, olyan nincs, hogy kicsi vagy nagy véletlen. Légyszíves mondj egy példát kis véletlenre akkor! Első vagyok.
2012. júl. 29. 13:27
 8/43 A kérdező kommentje:
kicsi véletlen nekem az, h például neki megyek valakinek . Az kicsi véletlen ...xd mert nem direkt mentem neki, nem terveztem szóval ez véletlen.
2012. júl. 29. 13:32
 9/43 anonim ***** válasza:
Ezzel a valakivel ugyanez a helyzet, nem tervezted! Most ez mégis mitől nagyobb véletlen?
2012. júl. 29. 13:36
 10/43 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Nekem a kettő nem ugyan az, de lehet h csak azért mert ennyire akarom...:S
2012. júl. 29. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!