Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen apró jelekkel adjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen apró jelekkel adjam a tudtára, hogy kicsivel több törődésre, kényeztetésre vágyom?

Figyelt kérdés

Ha én mondom neki, hogy foglalkozzon már velem többet, az nem olyan, én azt akarom , hogy magától jöjjön rá.. valahogy rá kéne vezetni :D

Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem foglalkozik velem, mikor együtt vagyunk, simogat, ölelget, puszilgat. Akkor ezzel nincs is gond, akkor hiányzik, mikor nincs velem. Tudom, hogy akkor nem tud sem ölelni, sem puszilni.. De, egy sms, egy telefonhívás, msn-en pár kedves szó olyan jól esne..

2012. jún. 14. 17:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugye lány vagy? :)

A pasik nem olyanok, mint mi. Nekik sokminden nem kézenfekvő és sajnos nem is gondolatolvasók. Én meg szoktam neki mondani mik az igényeim, nem dirigálok, nem parancsolok, hanem ha alkalmas a pillanat cicásan, kedveskedve. Működik 10 éve vagyunk házasok. Ezért nagyon sok keserűségtől és dühtől és csalódottságtól kíméled meg magad és párod is, ha nem célozgatsz, hanem elmondod mit szeretnél.

2012. jún. 14. 17:40
 2/13 anonim ***** válasza:

Ne legyünk feministák... :)

Pasi létemre elég jól boldogulok a gondolatolvasással is... :D

Esetleg ha séta közben megnézel egy másik pasit, egy csöpp kis féltékenységgel figyelmességre bírhatod... De vigyázat! Lehet veszekedés lesz a vége.

2012. jún. 14. 17:43
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Próbáltam már úgy rávezetni, hogy én írtam neki sms-t, felhívtam. Sms-re nem válaszolt, felhívni pedig csak akkor szokott, ha tényleg akar valamit mondani vagy megbeszélni.. csak úgy, hogy elmondja mennyire szeret, az ritka.

2012. jún. 14. 17:57
 4/13 anonim ***** válasza:

1es vagyok, no szerintem a 2es válaszoló ritka, mint a fehér holló, de ezek szerint létezik :)

De abból amit írtál te -és én sem- nem vagyunk olyan mázlisták, hogy a 2es a miénk legyen. Ergo továbbra is fenntartom véleményem. Attól, hogy te hívod, nem jelenti azt számára, hogy neki is ad hoc módon hívogatnia kéne. Ha erre van igényed, továbbra is csak azt tudom mondani, hogy kérd meg rá.

2012. jún. 14. 18:02
 5/13 A kérdező kommentje:
Jól van, meg fogadom a tanácsodat :) Köszi
2012. jún. 14. 18:06
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem probáld éreztetni vele, hogy neked ez nem elég, nyiltan mond el neki és ne kerülgesd a dolgokat..ne túl rámenősen, mert esetleg azt is gondolhatja, hogy nem elég jó neked de viszont ki se térj a témából..:)
2012. jún. 14. 18:31
 7/13 A kérdező kommentje:
Ennyit az őszinteségről. Nem minden esetben jó az, ha valaki nyíltan, őszintén elmondja a problémáját. Csúnyán mondva leszarta, ez csak "egy kis női hiszti" :S Pedig tök normálisan, nem rámenősen, higgadtan elmondtam, hogy mi a problémám, aztán felidegesített az, hogy ennyire nem érdekli és összevesztünk.
2012. jún. 14. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:

o.O lelkiismeret furdalásom van, én ajánlottam, hogy légy őszinte....

aztán meg ha az ember taktikázik akkor azért picsognak, hogy nem vagyunk őszinték....

sajnálom ... őszintén...

2012. jún. 14. 22:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Jaj, ne csináld már, nem a te hibád. Nem vagyok én se az a nagy taktikázós, ezért is írtam ide, hátha valaki ad valami jó ötletet, de egy idő után elmondtam volna őszintén is. Ez most így sikerült. Reménykedem, hogy kibékülünk, mert olyat vágtam a fejéhez, amire azt válaszolta, hogy többet nem beszél velem. Az meg már tényleg nem a te hibád :)
2012. jún. 14. 22:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha akarod jól beolvasok neki én is :)))) Hogy lehet ilyen, hogy a barátnője jelzi felé korrekten mit szeretne és erre meg bedurcizik. Pesten lakom, 30 vagyok, szólj ha kellek ;) :)))
2012. jún. 14. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!