Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükségem van a törődésre, a szexre, arra hogy megpusziljon, átöleljen, hozzámbújjon, simogasson. De akit a legjobban szeretek, már nem kapom meg tőle. (Csak nagyon ritkán. ) Mit csináljak?
MIlyen időközönként szoktak ezek előfordulni???
Milyen gyakran kapsz szeretetet?
21:53
Szex kb. 2 hetente egyszer. A többit meg sem tudnám mondani. Szinte nincs ilyen.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Megszűntek a puszik, ölelések, az hogy mint a mágnes, mindig hozzám ért. Csak egy dolog nem változott: állandóan szexelne.
És ami a legjobban bánt, hogy már nem csókolózunk. Se szex közben, se amúgy. És ezért én már nem érzem azt, hogy szeretne, és így a szexet se élvezem.
Amúgy én beszéltem vele arról, hogy úgy érzem, nem szeret már, és nem is nagyon fogtam mellé. Amúgy szerinte se változott meg a viselkedése felém. A lényeg, hogy én megmondtam neki, hogy hagyjuk a fenébe az egészet. Azóta agyon puszilgat, ölelget, meg minden, de kb. úgy, mint mikor sajnálatból átölelsz valakit: na gyere, te szegény, igaz hogy nem vagy valami jó nő, de azért szeretlek...kb. ennyit érzek az egész ölelgetősdi mögött.
Szoktam arra gondolni, ha lenne valaki, aki nem undorodna engem szájon csókolni, talán hagynám neki, akkor is ha ez tulajdonképpen megcsalás.
Én nem tudom hova visz ez az egész, de azt hiszem, nem kellett volna ide jutnunk 2,5 év után.
22:13,
Miért gondolod, hogy sajnálatból teszi, mintha nem lennél jó nő? Nem lehet, hogy szeretetből teszi, csak te már el vagy keseredve? És miért nem gondolod magadról, hogy jó nő vagy? Így nem gondolhatsz magadra... a szexisség az abból is fakad, hogy szabadon megéljük az érzékiségünket, és igenis jó nőnek gondoljuk magunkat! Így kell magadra gondolni, és ettől szexi leszel.
22:19
Onnan tudom, hogy megmondta hogy már nem szeret úgy, mint rég. Mert voltak köztünk nehézségek, és belátja hogy akkor ő hibázott, és én amiatt sokszor nem tudtam vele beszélgetni napokig, és ezért nem szeret már úgy.
Azon kívül onnan tudom, hogy nem vagyok jó nő, mert megmondta, ki szerinte a jó nő, és bár nem mondta ki, az is benne volt, hogy én nem. És nem is vagyok jó nő, igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!