Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A neten ismerkedem egy sráccal. Ritkán vagyok, ezért likvidált. Vélemény?
sokat beszélgettünk, nekem tetszik ő és szerintem fordítva is így van. már megbeszéltük, hogy találkozunk, de 3 nappal előtte lemondtam, hogy tegyük át, mert családi összejövetelünk lesz akkor.
ő már előtte írta, hogy bizalmatlan, hogy lehet el se mennék csak beszélek a levegőbe.
és amikor lemondtam, meg azzal jött, hogy gondolta hogy ez lesz, köszöni, hogy legalább szóltam.
aztán megint nyitott felém, de hogy nem voltam fent napokig a neten, így úgy gondolja, jobb is ha hagyjuk az egészet. teljesen szélhámosnak tart.
valaki írna valamit,mit tegyek, vagy gondoljak, mert ezt már nem tudom követni.
a "likvidált" csak játék lett volna a szavakkal. poén a sorok között.
és igenis óóóóriási probléma, mert nekem szinte soha nem tetszik senki, és nagyon örülök, hogy ő igen.
Írj neki, mond el mi volt.
Bár, aki ilyen, az nem érdemelné meg és lehet szörnyű lenne vele lenni, hogy mindenbe belelát valamit...
tegnap 22:57
Na ugye, hogy a lányok is felszínesek!
Végre egy lány, aki ezt bevallja és nem kamuzza azt, hogy neki nem a külső számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!