Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagnál jóval jóképűbbnek és sokkal intelligensebbnek mondanak, de nem ismerkedem diszkóban és hasonló lebujokban. Mit tegyek?
Hát igen általában ja ... De minden ilyen csaj mögött meg van a normális csaj is de az jólelbújt :/
Mondjuk én se okos se jóképú nem vagyok de ajánlanám hogy az utcán aki tetszik azzal állj le beszélni :) És akkor nem a részegségről hanem kicsit más témát hozz fel és még meg is ismered nem úgy mint a neten ;)
Soksikert
Az átlagnál én is jóval intelligensebb vagyok, de sajnos a jóképűségről már nem mondható el ugyanez. Na mindegy...
Ez attól is függ, hogy hány éves korosztály érdekel. 18 alatt simán összejöhetsz egy lánnyal ha jóképű vagy; semmi másra nincs szükséged. 18-20 fölött viszont már nagyon fontosak az anyagi tényezők is. Szóval ha nincs kocsid és/vagy házad, akkor az esélyeid a nullához konvergálnak.
Magam is ilyen cipöben vagyok, de van sok hely.
Járj el könyvtárba, de elötte keress egy témát ami miatt sokat kell járnod. Menj el nyelvtanfolyamra.
Tehát az a lényeg, oda járj, ahol magad is úgy gondolod, hogy a Te érdeklödési körödnek megfelel.
Amúgy a nyelvtanfolyam a leg tutibb, mert alapból ismerkedni kell már a legelején, így ha esetleg ez problémát okozna, akkor már le is van küzdve.
Sok sikert!
21/F
Szerintem is utcán, meg bevásárlóközpontokban, gyakran ruhaboltokban:D
Ha tényleg sokkal helyesebb vagy mint az átlag akkor örülni fognak h leszólítod őket
Hát én 20 vagyok, nem volt még ugyan barátom, de ha lenne, se lenne elvárás a kocsi, meg a ház, meg mit tudom én, miket mondanak még. Fogalmam sincs, miért olyan fontos ez.
A te helyedben tuti nem diszkókba mennék, ott nincsenek a te szinteden lévő lányok, szerintem...
Amúgy meg szabad kérdezni, hány éves vagy? Simán lehet ismerkedni egyetemen is. :)
20L
"Tudod az a gáz veled, hogy nem ismerkedsz személyesen csak interneten, nincs rendes kommunikáció."
Találkoztam már vagy féltucat lánnyal a netről, egy megfelelt volna, de eltűnt, a többit meg inkább én nem kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!