Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktátok kényeztetni a párotokat? És ő téged? Elsősorban most nem szexuális kényeztetésre gondolok!
Hm ez édes kérdés :)
Én általában a kedvencét főzöm, megmasszírozom, azt imádja....
Ő is nagyon sokszor kényeztet, masszázs, vagy habfürdőt enged nekem mire hazaérek, és megmosdat... Virágot, apró ajándékokat hoz nekem...
Most leírom pár hete mit csinált a férjem mert nagyon jó volt :)
Szóval az a hét extra fárasztó volt, és panaszkodtam neki, hogy milyen fáradt vagyok, fáj a lábam stb. Pénteken este értem csak haza, és ő finom vacsival várt haza :) de ez még nem minden, utána fáradtan elnyúltam a kanapén a TV előtt, odajött, és órákon át masszírozta a lábam, beáztatta meleg vízbe, stb... Aztán a hátamat masszírozta, finom illatú masszázsolajjal. Utána simogatott amíg el nem aludtam...
Másnap viszonoztam, persze ő előnyben részesítia szexuális jellegű kényeztetéseket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!