Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is mindig tudtok róla, ha a barátnőtök éppen menstruál? és szoktatok olyankor szeretkezni, vagy máshogy kényeztetni őket?
Én lány vagyok,de..Ha szeretkezik valaki a lánnyal,úgy hogy megvan neki,akkor ezt észre veszi,vagyis tudja..
Amúgy mi szoktunk a gyengébb napokon :) Persze akkor nincs kinyalás vagy ilyesmi,de ugyanúgy lehet élvezni a dolgot,ha a pasi nem undorodik tőle( mert elég sok ilyen van)
18/L
A párom mindig tudja, van hogy én el is felejtkezek róla, és ő figyelmeztet, hogy meg fog jönni. Volt már, hogy vele hozattam betétet a boltból.
Mi szoktunk olyankor is szeretkezni, de inkább megvárjuk, míg nem vérzek annyira, mert ebből lehetnek balesetek.
tabizok,ezért napra pontosan lehet tudni,meg ugy van beállitva,hogy hétvége ne essen bele soha...
mindig nézegeti a bogyoimat,hátuljára rávannak irva a pontos dátumok,kis érdeklődő,mindent tud ezzel kapcsolatban...
4 napot kibirunk szex nélkül,olyankor csak ő van kényeztetve,nem is tiltakozik ez ellen,sőt...
de előtte-utána is jolmeg...igy nekem sincshiányérzetem:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!