Mi van a jelekkel?
Figyelt kérdés
Azt kértem Istentől, hogy lássak nyáron valakit, ha kicsit is hiányzok neki..amire semmi esélyem nem lett volna, mert másik városban lakik, és én meg alig mozdulok ki, és mégis láttam. Ez most mi?2012. júl. 29. 13:03
11/43 anonim 

válasza:

Erről beszéltem. Te meggyőzted magadat, hogy ez Isten műve. Arról, hogy ez nem az, valószínű, hogy senki nem fog meggyőzni téged.
12/43 A kérdező kommentje:
már meggyőztél asszem..
2012. júl. 29. 13:49
13/43 anonim 

válasza:

Könnyen eldöntheted. Kérd azt Istentől, hogy holnap Bruce Willis kérdezze meg tőled, merre van a Kossuth Lajos utca 23/b. Ha ez is teljesül, én is hívő leszek.
14/43 anonim 

válasza:

igen, a #13-as jól mondja. Asszem, ha ez bekövetkezik, akkor én is belépek a vallások valamelyikébe. Első vagyok.
15/43 A kérdező kommentje:
Még magyarországon van?? Kérdezze meg tőled:) ha tőlem kérdezné és azt mondanám, hogy úgy volt, ugysem hinnéd el.
2012. júl. 29. 13:51
16/43 anonim 

válasza:

Oké, kérdezze tőlem. Bár én Svédországban, Floda-ban vagyok. Első.
17/43 A kérdező kommentje:
na jól van, akkor olyan legyen már ami lehetséges, oda biztos nem menne el, hogy megkérdezze tőled. xd
2012. júl. 29. 13:55
18/43 anonim 

válasza:

Isten olyat is teljesít, ami szinte lehetetlen, vagy nem? Akkor most hogyan van ez? Egymástól pár km-re laktok, nyilván nagy volt a valószínűsége, hogy összefuthattok.
19/43 A kérdező kommentje:
Oké de az is elég ha össze futsz vele? vagy muszáj beszélnetek?
nem volt sok esély ugyanis itthon voltam...ő meg előtte nyaralni volt azt se tudtam h mikor megy haza..
2012. júl. 29. 14:02
20/43 anonim 

válasza:

Ez miért ne lenne lehetséges?
Ha azt írtam volna, hogy változtassa medvévé és biciklizzen a Moszkvai Nagy Cirkuszban, az már talán elég komoly, de ez Istennek semmi.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!