Ha nem hiszek istenbe elkárhozok?
Miért kell olyan dologba hinni amit más emberek mondtak? Vagy a biblia...Honnan tudtak volna akkor többet az emberek mint ma?Elvégre abban a korban azt hitték hogy a villámot az istenek csinálják,ami ugye nem igaz.Ha én nem tudok hinni Istenben akkor halálom után én rossz helyre kerülök?
Mondjuk jártam 2 évig hittanra is és megvagyok keresztelve is de nehezen tudok hinni ebben.

És mi van, ha nem a keresztény isten létezik, hanem egy Csendes-óceáni eldugott sziget törzsének az istene létezik egyedül? Akkor meg azért kárhozol el, mert a keresztény istenben hittél :)
Egyszerűen túl nagy a szórás ahhoz, hogy bármi különbséget jelentsen. Több ezer, ha nem tíz- és százezer különböző vallás van, és volt. Most akkor melyiknek van igaza? :)

A legtöbb vallásban benn van, hogy ha nem gyakorlod rendesen akk a végén "szarul jársz". Az összesnek nem tudsz megfelelni.
Válassz egyet ami neked szimpatikus és gyakorold azt. Vagy ha nincs olyan akkor ne foglalkozz azzal hogy elkárhozol vagy sem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!