Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek, hogy ne paráználko...

Mit tegyek, hogy ne paráználkodjak?

Figyelt kérdés

Kérem, csak mély hívők/vallásosak írjanak!

17 éves leszek(lány vagyok).

8 hónapja járok a barátommal. Egyszerűen ha szexuális dolgot kellett csiálnom, bűntudatom volt. Sajna én vétkeztem és nyomtam el magamba a bűntudatot.

Vágyam van a szexre és a nemi életre, de tudom, hogy várni kellene házasságig, és így ezzel az érzéssel küszködök régóta.

Gondoltam, hogy beszélek pappal is.

Sajnos sokszor a vágyaim erősebbek voltak, de a szex még nem történt meg. Mit tegyek, hogy igenis rendbetegyem magamba a dolgokat?

2012. júl. 9. 23:38
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
64%
hiszen a szex az élet része nem?:)
2012. júl. 9. 23:41
 2/32 anonim ***** válasza:
56%
Küldtem egy privát üzenetet Neked, remélem hasznát veszed ^^
2012. júl. 9. 23:41
 3/32 anonim ***** válasza:
51%
Beszélj a pappal:) gyónd meg.. és próbálj arra koncentrálni ha talán ilyen érzésed van,hogy nem teheted meg. Legyen benned erkölcs. Ha még is túl nagy a vágy akkor inkább hagyd ezt az egészet, lehetsz attól jó keresztény.
2012. júl. 9. 23:43
 4/32 A kérdező kommentje:

Köszönöma válaszokat:)

Igen az élet része de megvan írva, hogy házasság előtt bűn.:) OLvastam a Bibiliát:)

Remélem sikerül legyőznöm a vágyakat:)

2012. júl. 9. 23:44
 5/32 anonim ***** válasza:
31%

1. várj a házasságig

2. a pap mit is tud neked adni, amit a mennyei Atya kérésedre nem?

3. Ádámot és Évát ki adta össze?

4. a házasság: (na, most nem leszek népszerű) "Annak okáért elhagyja a férfiú az ő atyját és az ő anyját, és ragaszkodik feleségéhez: és lesznek egy testté."

De ha te találsz egy igét az írásokban, mely szerint a házasság egy harmadik ember előtt kimondott szó lenne, akkor szívesen veszem.

Az én értelmezésem szerint te már házas vagy. Vigyázz, hogy ne törd meg!

Szia

2012. júl. 9. 23:44
 6/32 anonim ***** válasza:
34%

térj meg és engedd hogy Jézus átmossa az életed

vagy feküdj le a barátoddal

2012. júl. 9. 23:45
 7/32 anonim ***** válasza:
56%

"Igen az élet része de megvan írva, hogy házasság előtt bűn.:) OLvastam a Bibiliát:)"

Idéznéd? Kíváncsi vagyok.

2012. júl. 9. 23:46
 8/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Holnap fogok keresni és írni ide a Bibiliából olyan részt.:)

2012. júl. 9. 23:53
 9/32 anonim ***** válasza:
65%

23:46: Több helyen is van rá utalás. Például itt:

"A nem házasoknak és az özvegyeknek ezt mondom: Jó, ha úgy maradnak, mint én is. De ha nem tartóztatják meg magukat, kössenek csak házasságot, mert jobb megházasodni, mint égni" (1Kor 7,8-9)

2012. júl. 9. 23:58
 10/32 anonim ***** válasza:
60%
mindenképp menj el paphoz. nekem is volt hasonló dolgom, és a pap nagyon sokat segített. kérj tőle tanácsot és ne szégyeld, hidd el nem először hall ilyet és ad tanácsot.
2012. júl. 9. 23:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!