Mit tegyek, hogy ne paráználkodjak?
Kérem, csak mély hívők/vallásosak írjanak!
17 éves leszek(lány vagyok).
8 hónapja járok a barátommal. Egyszerűen ha szexuális dolgot kellett csiálnom, bűntudatom volt. Sajna én vétkeztem és nyomtam el magamba a bűntudatot.
Vágyam van a szexre és a nemi életre, de tudom, hogy várni kellene házasságig, és így ezzel az érzéssel küszködök régóta.
Gondoltam, hogy beszélek pappal is.
Sajnos sokszor a vágyaim erősebbek voltak, de a szex még nem történt meg. Mit tegyek, hogy igenis rendbetegyem magamba a dolgokat?

Köszönöma válaszokat:)
Igen az élet része de megvan írva, hogy házasság előtt bűn.:) OLvastam a Bibiliát:)
Remélem sikerül legyőznöm a vágyakat:)

1. várj a házasságig
2. a pap mit is tud neked adni, amit a mennyei Atya kérésedre nem?
3. Ádámot és Évát ki adta össze?
4. a házasság: (na, most nem leszek népszerű) "Annak okáért elhagyja a férfiú az ő atyját és az ő anyját, és ragaszkodik feleségéhez: és lesznek egy testté."
De ha te találsz egy igét az írásokban, mely szerint a házasság egy harmadik ember előtt kimondott szó lenne, akkor szívesen veszem.
Az én értelmezésem szerint te már házas vagy. Vigyázz, hogy ne törd meg!
Szia

térj meg és engedd hogy Jézus átmossa az életed
vagy feküdj le a barátoddal

"Igen az élet része de megvan írva, hogy házasság előtt bűn.:) OLvastam a Bibiliát:)"
Idéznéd? Kíváncsi vagyok.
Köszönöm a válaszokat:)
Holnap fogok keresni és írni ide a Bibiliából olyan részt.:)

23:46: Több helyen is van rá utalás. Például itt:
"A nem házasoknak és az özvegyeknek ezt mondom: Jó, ha úgy maradnak, mint én is. De ha nem tartóztatják meg magukat, kössenek csak házasságot, mert jobb megházasodni, mint égni" (1Kor 7,8-9)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!