Van valaki vagy ismertek valakit, akitől Isten eltávolodott miután megtért és később visszatért hozzá? Hogyan történt?
8 évet voltam távol Istentől. Próbáltam visszamenni, imádkozni, gyülekezetben is voltam néhányszor, de csak falnak ütköztem. Úgy éreztem, nem vagyok közéjük való. Majdnem biztos voltam benne, hogy nekem annyi, roló le lett húzva, pokol az osztályrészem. Aztán alázatosabbra vettem a formát, úgy járultam Isten elé, mindent megadtam
volna neki, csak fogadjon vissza.
Igen, féltem elhagyni, de a sértettségem nagyobb volt a félelmemnél, rámtelepedtek a gondjaim, és nem Istenhez kiáltottam, magam akartam megoldani a gondjaimat. Tudtam, hogy rosszat teszek, később egyre ritkábban gondoltam rá...
Újra Vele járok, majdnem akkora tűz van bennem, mint volt, mikor először találkoztam Vele. És csak nő ez az érzés. Sok időt töltök Vele, de nem eleget.:)
Amikor tanít engem, azt érzem, hogy nagyon keveset tudok, sokkal többet szeretnék tudni Róla, közelebb szeretnék lenni a tűzhöz.
Az Igét olvasom, onnan tudom, mit szabad és mit nem. És a Szent Szellem vezet. Nyilván ez is összhangban van az Igével.
Adja meg az Úr a szíved kívánságát!
"Hazardteam: Eleinte úgy voltam vele, hogy csak elmaradoztam, meg hogy én "őszintén, egy szívvel és odaadással stb" tudok csak valamit csinálni, így meg képmutatás lenne..."
Engem ugyanezzel csapott be az ördög.
Érdekes téma.Én is úgy érzem hogy a jelenlegi élethelyzetemböl nincs kiut...Hiába imádkozok mostmár évek óta napmint nap hiába olvasom az igét naprol napra olyan mintha nem hallaná vagy nem akarná hallani.Arra kérem üzenjen szoljon Ő de semmi Ami leginkább zavar hogy már nem érzem azt amit anno megtérésemkor.Ugy tűnik én is eltávolodtam tőle.Régebben éreztem amikor olvasás közben megszolalt az igén keresztül....Már nem szól... Egyébként én is ugy tudom hogy Mi vagyunk azok akik eltávolodunk Istentől nem pedig Ő mitőlünk.Én akkor éreztem haragvónak és bosszúállónak amikor hagyta h ellopják a közlekedési eszközöm a templom elől...Aztán mivel nem tudtamhova tenni ezt a dolgot bizonyára vmi multbéli jocselekedet v miatt hagyta talán ezt megtörténni....
Számomra az emberi értelem felett állnak ezek a megmagyarázhatatlan dolgok...
Hát ja nekem is olyan érzésem van mintha már csak legyintene rám...Ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!