A Bibliában mit írnak arról, hogy mi -isten szándéka velünk és a Földdel?
Isten, nagy kezdőbetűvel, mert tulajdonnév.
És ha nem tévedek, akkor a "helyes válasz" az Őrtorony Társulat Mit tanít valójában a Biblia? c. könyvének 3. fejezetében található; vagy a Mit kíván meg tőlünk Isten? c. szintén ŐT-irodalomban, az 5. lecke.
Erről pedig az alábbi linken található egy kis elemzés:
Kérdés megválaszolva. :D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én úgy hallottam, hogy epret szednek a kosarakba, és pandamacik vannak körülöttük...
De amúgy mindkettő jó, nem? :)
Nem. Az eperre rá lehet unni, a panda pedig, a közhiedelemmel ellentétben egy rendkívül kiállhatatlan állat, még a saját fajtársait sem bírja, néha összejönnek párzani, de aztán gyorsan el is húznak 50 km-re:)
Csokifa kell, vagy felejtsenek el:D Csokifa nélkül egy tapodtat nem mozdulok!
Miért, a paradicsomra nem lehet ráunni? :Oo
Szerintem bármire rá lehet, ha túl sokat eszik belőle az ember. Nekem például a téliszalámira sikerült egyszer, miután Ausztriában 3 napig azt ettem egyfolytában... (Tudod, itthonról vittem, mert akkoriban még ott sokkal drágább volt a kaja.) :D
Egyszer pedig a banánnal jártam hasonlóan, csak nem emlékszem, milyen okból voltam banánkúrán... :P
A pandák pedig biztos meg fognak változni, hiszen a ragadozók is, nem? Merthogy az oroszlán együtt legel a báránnyal, ugyebár...
A csokifa jöhet szerintem is. :)
Lehetne külön-külön fa csokifajtánként. Mondjuk, ét-, mentolos-, grillázsos-, trüffelkrémes-, likőrös- stb.
Jut eszembe, Gianni Rodari Torta az égen c. könyvében egy ~ 100 méter átmérőjű torta jelent meg az égen, benne mindenféle finomságokkal... Ha jól emlékszem, pisztáciafolyó is volt. Azt nem tudom, igazi pisztácia-, vagy pisztáciafagyi-ízű, de ez utóbbi a valószínűbb.
Szóval, torta is kellene, mondjuk Fekete-erdő, túrótorta, meg gyümölcstorták minden mennyiségben. :)
Tiramisu nem kell, azt nem szeretem. Meg a túl geil csokisat és társait sem.
Van még ötleted? :)
Zsoltárok 37:11- a szelídek örökölni fogják a Földet.
(Ézsaiás 65:21-23) " Házakat építenek majd, és bennük laknak, szőlőskerteket ültetnek, és eszik azok gyümölcsét. Nem úgy építenek, hogy más lakjon ott, nem úgy ültetnek, hogy más egye azt. Mert mint a fának napjai, olyanok lesznek népem napjai, és kezük munkáját teljesen javukra fordítják választottaim. Nem fáradnak hiába, nem veszedelemre szülnek, mert Jehovától megáldott utódok ők, leszármazottaikkal együtt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!