Mi az élet célja? Hogyan találhatod meg?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 11:32
1/13 anonim válasza:
Az élet célja hogy elérd a boldogságot.
A boldogság önmagában pedig nemis egy cél hanem egy életmód.
2/13 anonim válasza:
"Az élet célja a küzdés maga"
talán vannak, akik tudják, hogy honnan idéztem
3/13 anonim válasza:
Nem a boldogság az életcél.
A 2. komment tűnik igaznak.
És talán cél az is, hogy tökéletesedjünk.
Nem szellemileg, ill. testileg, hanem érzelmileg. Szerintem. Az, hogy ez mit jelent, mindenki érzi talán... (ha mélyen is)
4/13 anonim válasza:
Istennel való megbékélés Jézus által, semmi más cél nincs. Olvasd a Bibliát tiszta szívedből és megfogod találni a választ a kérdésedre. :)
5/13 anonim válasza:
Az élet célja kizárólag önmagunk reprodukciója, tekintve, hogy az ember más maradandónak tűnőt nem képes önnállóan alkotni.
6/13 dobó kacsa válasza:
Az egyén célja a harc a túlélésért, a gének, tudás továbbadása. Ezáltal folyamatos fejlődés. De hogy alapvetően a fejlődésnek, tökéletesedésnek mi célja? Egyszer csak kiderül :) DE rengeteg vallás és okos ember próbál magyarázatot adni válogassunk melyik képes behülyíteni :P Szerintem a lényeg a folyamatos válasz keresés. Legyünk szkeptikusak ;) Ja és toleráljuk a birkákat kérem... Nem rosszak ők csak nincs mibe kapaszkodniuk. "A vallás a nép ópiuma"
7/13 anonim válasza:
Ez a legfőbb kérdés.Mi a cél? Az én verzióm ez: Egyre tökéletesebbnek lenni lelkileg. Vagyis kitisztítani magunkból minden olyan érzést, ami nem szeretet. A végén csak a szeretet marad. Akiben csak szeretet van, az boldog. Tehát megvalósult a boldogság is. Akiben csak szeretet van, az békességes. Nem veszekszik se az anyósával se senkivel, hanem megtanítja őket is a békességre. És boldogok a békességszerzők, mert ők meglátják az Istent. Ezt kell kifejlesztenünk magunkban életről, életre, és halálról halálra. Minden egyes életünkben egyere tökéletesebbnek kell lennünk, hogy Istenhez közelebb kerülhessünk. "Mint esőcsepp a tengerhez, egyre közelebb Istenhez"
8/13 anonim válasza:
"Mi az élet célja?"...Maga az ÉLET.
"Hogyan találhatod meg?" ...Nem keresem, mert tudom, hogy az az ÚT, amit oly sokan keresnek, csak azért nem találják, mert épp a lábuk alá/elé nem néznek, pedig ha megtennék, rájöhetnének, hogy rég megtalálták.
9/13 anonim válasza:
Az álet célja röviden a MEGVALÓSITÁS, az ALKOTÁS
Tisztelettel TA
10/13 anonim válasza:
Azt hiszem itt nem arról van szó mint amit az elöttem írók gondolnak,arra neked kell rájönödd hogy mi a helyes út amin neked járnod kell,hogy mi az az álom vagy az a cél amiben rendületlenül hiszel.Erre magadnak kell rájönnöd.Ezt nem keresni kell hanem érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!