Szerinted van ártelme a halál utáni élet kutatásának?
A másodiknak üzenném, hogy nekem sem ez a kísérlet ugrott be először, elsőnek én is arra gondoltam, hogy mégis hogyan lehetne elvégezni?
Attól h te hallottál róla, az nem azt jelenti hogy más is olyan jól informált lenne mint te. Ezt normális válaszban nem lehetett volna közölni?
Annak mi értelme van hogy egy gépben megforgatnak valakit úgy hogy összehányja magát majd a szíve leáll,és utána újra megforgatják újra hány az illető de a szíve újra dobog??
Felesleges pénzkidobás,és felesleges drága eszközök ami ugye akár el is romolhat.Ennél sokkal egyszerűbb a szívet megállítani ha ez lenne a cél.
A halál utáni élmény sem mindenkinek van,így a centrifuga megoldás sem garantált..
Egyébként én szerintem nincs értelme kutatni a halál után.Mégpedig azért nincs mert eddig még senki nem jött vissza 2-3 hét halál után hogy elmondja mi van ott.A klinikai halál élmény az teljesen más..
Meg hát előbb-utóbb mindenki megfogja tapasztalni,hogy mi van "odaát"
Inkább a rák,AIDS,alzheimer,parkinson, vagy a Sclerosis multiplex elleni gyógyszerre kéne nagyobb hangsúlyt fektetni
Másodiknak!
Kicsit kételkedem, hogy ez a centrifulásásos módszer így működik. Ebben az esetben már réges-régen meg kellett volna tudni oldani, hogy azokat, akiknek infarktus stb. miatt leállt a szívük, egyszerűen belerakják a centrifugába, és a szívműködés ismét beindul. Nem lenne egyszerűbb és biztosabb módszer egy újraélesztés így?
Egyébként még valóban senki nem jött onnan vissza, hogy elmondja van-e odaát valami, vagy nincs.
Egyes ezoterikusok szerint odaát van a valódi élet, amikor ott meghalunk, akkor születtünk itt. Szóval eléggé sok elmélet van arra is, hogy valójában most éljük-e az életünket, vagy most vagyunk a halál állapotában?
Tessék, lehet agyalni!
Hát ott vannak a halálközeli élmények amik nagyon széleskörűek. Valaki 1 óráig halott és utána felélesztik nem is tudta ,hogy mi történt vele nem emlékezett rá vagy nem látott semmit. Vannak olyanok akik voltak a keresztény mennyben vagy a pokolban de mindenki másként látta valaki látott a mennyben kutyákat állatok növényekkel mások a nélkül. Az az érdekes ,hogy mindenki a saját verzióját látta. Reformátusok reformátust katolikusok katolikust.
De így van ez a Muszlimuknál is . SŐT rengeteg hindu beszámoló van arról ,hogy különböző személyek visszik őket egy olyan emberkéhez akik hasonlítanak a Hindu istenekre Krishnára Ganeshára. Ez érdekes nagyon. Nyitott elmével kell nézni ezeket. Amúgy vannak vallásmentesek is valaki a szeretteit látta valaki arra gondolt ,hogy neki anyának kell lennie. Van aki átrepült az univerzumon és idegen életformákat látott más bolygókon és valaki meglovagolta a Héli üstököst! :D Azt tudni kell ,még ,hogy az agy a halálunk után 36 óráig még add le elektromos jeleket. ez tény. Érdekes téma ez nyitott elmével kell nézni!!!
13:12-es: ugyanaz a véleményem.
Majd egyszer úgyis megtudjuk mindannyian, amikor sor kerül rá...
Az ilyen klinikai halál élmények se megbízhatók, mint azt írta fentebb valaki, mert mindenki mást tapasztalt.
Van értelme a kutatásnak, nekem is úgy tervezem hogy ez lesz majd életem utolsó kísérlete :)
(de nem öngyilkosságra gondolok ne értsetek félre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!