Szerinted van ártelme a halál utáni élet kutatásának?
"Kicsit kételkedem, hogy ez a centrifulásásos módszer így működik. Ebben az esetben már réges-régen meg kellett volna tudni oldani, hogy azokat, akiknek infarktus stb. miatt leállt a szívük, egyszerűen belerakják a centrifugába, és a szívműködés ismét beindul. Nem lenne egyszerűbb és biztosabb módszer egy újraélesztés így?"
Ahogy már egyszer leírtam, csak valaki töröltette, szal azért nem, mert ezeket a kísérleteket több hetes kutatás előzi meg, ahol felmérik az alany állapotát, szal nem az van, h csak úgy berángatnak valakit.
De ennyi eszed neked is lehetne...
Kísérletek végzésének szerintem nincs. Másrészt egy ember már visszajött onnan és találkoztak vele utána is többszázan. Persze mindenki maga dönti el, hogy elhiszi-e. De Jézusról beszélek. Vagy más emberről is tudok, akinek elég komoly erről szóló álma volt. Meghalt, és a pokolban ébredt. Persze ezt is eldöntöd, elhiszed-e. Ha érdekel, itt a videó, amin elmeséli az élményeit. De szerintem mindennek járj utána, mielőtt eldöntöd, igaz-e, és olvass utána több oldalról. Így nem csaphatnak be.
Nekem is volt régebben egy olyan álmom hogy egy rettenetesen üres és sötét helyen vagyok, teljes magányban. Hasonlított a hely a filmekből látott világűrre. Valamilyen furcsa módon az egyedüllét mellett mégis éreztem azt hogy van ott még egy lény aminek viszont a jelenléte rettenetes szenvedéseket okoz.
Amikor felébredtem annyira rettegtem hogy még segítségért kiáltani se mertem sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!