Vallásosak, mi a véleményetek Marilyn Mansonról?
Vallásos hívo" ember vagyok, mindennap imádkozok és sok mindent megköszönök Istennek, templomba is járok de Marilyn Manson az egyik kedvenc énekesem :))
Tehetséges, jó számai vannak s egyet is értek a szövegeivel (kivéve az ateista, és sátánista szövegeket) . Szerintem egy nagyon jó énekes. Nem kéne azért elitélni, mert furán néz ki. És hívo" társaim: ha tényleg olyan vallásosak vagytok, akkor elkéne fogadjatok mindenkit, még Mansont is. Szeresd felebarátodat, mint magadat :P
Amúgy 15 éves vagyok, s amióta az eszemet tudom Cartoon Networkot nézek. :D.. s nem lett semmi bajom, nem üttem senki fejét kalapáccsal, s nem öltem meg senkit. Szóval szerintem is hülyeség az, hogy sokak szerint Manson, durva filmek & videójátékok, RAJZFILMEK!! tehetnek arról ahol most tart a világ. Ezek csak szórakoztató dolgok. nem hinném, hogy ezekért lenne annyi rossz dolog.
Én vallásos ember vagyok, viszont óriási Manson fanatikus.
Betegesen rajongok érte, pedig hiszek Istenben és templomba járok, de a szobám tele van rajzokkal, poszterekkel róla. Nagyon szeretem :)
Az a véleményem róla, hogy nagyon jó a hangja, jók a zenéi, hatalmas rajongó vagyok, és szeretnék egyszer eljutni egy MM-koncertre.
~15 éves vallásos lány~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!