Vallásosak, mi a véleményetek Marilyn Mansonról?
... és még lehetne sorolni azokat, akik vallásos / hívő családban nőttek fel; csak vagy a szüleik rontottak el valamit, vagy túl lázadók voltak (vagy mindkettő...)
És azokat is, akik megtértek, néhány példa itt:
Nemrég találtam ezt a honlapot, úgyhogy megmutatom még két érdekes oldalát és a YouTube-csatornát is:
http://www.youtube.com/user/gyilkoszenekcom/videos
Amúgy a névről elsőre egy vicc jutott eszembe:
A szőke nő hazamegy feketére festett hajjal, kitetoválva, telelőve piercinggel, sötétre mázolt szemekkel…
A férje elképedve ráordít:
- Hát te meg hogy nézel ki?!
- Drágám! Te mondtad, hogy Marilyn az ideálod…
- Igen, de MONROE, nem MANSON!!!
:)))
És azt nem veszitek észre, hogy sokan (pl. manson is) csak a polgárpukkasztás végett csinálja, amit csinál, és közben görbetükröt mutat a világnak?
Vallásos ismerőseim mindig kitérnek a hitükből, ha meghallják, hogy szeretem Manson zenéjét. Ilyenkor elkezdenek prédikálni, hogy ilyen sátánista, meg olyan rossz ember, zülleszti társadalmat stb.
Közben nem is ismerik, csak jött-ment pletykákat hallanak róla, meg azt nézik, hogy néz ki. A való életben egy tök normális ember, aki nagyon jól látja a világot, és nincsenek illúziói. Csak a legtöbben baromira lusták a színfalak mögé nézni.
amúgy james Hetfielddel mi a probléma?:O Ő tudtommal egy tök normális ember, róla még a bulvárban sem lehet pletykákat hallani.
Vegyük Jézus véleményét, mert úgy gondolom, ez kell, hogy a mérvadó legyen.
Jézus vajon, ki hogy gondolja , milyen megnyilvánulásnak tartja az effajta viselkedést?
Igazán szent, és tiszta az amit ez az ember tesz?Vajon Jézus mennyire érthet vele egyet?
Hát, én 1 vagy 2 számát néha-néha ritkán meghallgatom.
De elég idiótán néz ki az emberke. Meg mindenfélét hallottam már róla. De nem akarok rajta ítélkezni.
Konkrétabban ezt az egy számát hallgattam, ami bejön:
http://www.youtube.com/watch?v=4kQMDSw3Aqo
Valljuk be, vannak nála sokkal tehetségesebb emberek:)
Jézus véleménye mérvadó. Miért is?:) Jézus egy nagy próféta volt, akinek köszönhetően bár rengeteg dolog megváltozott, főként a követői gondolkozásmódjában, de akkor is csak egy ember volt. az egy másik dolog, hogy micsoda kultuszt építettek köré (persze ennek legalapvetőbb elemeit a korábbi, ókori vallásokból vették).
"Meg mindenfélét hallottam már róla." és ennyivel be is éred:)) Könnyebb, mint kicsit gondolkozni, a dolgok mögé nézni.
Bocs, de gondolom logikusan be tudod látni, hogy a dolgok mögé úgy lehet látni, ha megismered az emberkét és nem a médiára figyelsz.
Esetleg elolvasod a riportokat, ami készültek vele. Bár az sem ad teljes képet egy emberről.
"legalapvetőbb elemeit a korábbi, ókori vallásokból vették"
Láttam az összeállítást, ahol ezt állítják. Csaknem minden szava hazugság. Magad is utánanézhetsz az eredeti mítoszoknak, akkor te is látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!