Hogyan lehet a Jehova Tanúkat úgymond "elkergetni"?
Félreértés ne essék, nekem nincs bajom a vallásokkal.
De az lenne a helyzet, hogy :
×××××××××××××××××××××××××××××
Egyetemista vagyok, albérletben lakok a városban egyedül. És állandóan jönnek a Jehova Tanúi, mindíg Bibliából akarnak felolvasni akár órákon keresztül, mindíg azt szeretnék, ha belépnék hozzájuk stb. Most egy dolog az, hogy katolikus vallású vagyok, de a másik, hogy nem vagyok úgymond vallásos.
Volt olyan hét, amikor 2-szer is jöttek, de nem csak hozzám, hanem az egész lépcsőházat, lépcsőházakat végigjárták.
Mondtam nekik, hogy ne haragudjanak, de nem vagyok nagyon vallásos, és nem szeretnék belépni sem most, sem máskor. De nem értik meg. Mindíg csak mondják mondják, néha amikor megyek el itthonról, még követnek is egy darabig. (nem csak velem csinálják)
Tudom, hogy vallásszabadság van, de ez már túlzás. Rendőrség ilyenekkel gondolom nem foglalkozna......
Hogyan tudnám őket magamról "leszerelni"?? Mit lehet ilyenkor tenni? Mindíg járják az egész várost, vagy az utcán próbálnak meg térítgetni.
Nektek van ezzel kapcsolatos tapasztalatotok?
20/L
# 14/20:
Az első 100 százalékban hasznos válasz egy Tanútól!
Minden Tiszteletem,őszintén!!!
Én nem gyűlölöm a közösséget, csak ez a tolakodás....
De már az ismerőseim is mondták, h mindíg becsöngetnek, pedig ők nem itt laknak hanem távolabbi városba....
Jézus és a tanítványai is ugyan ezt csinálták, elmentek házról házra, ajtóról, ajtóra, és beszélgettek az emberekkel.
Persze akkor is voltak ellenséges érzületű emberek, de Jézust nem érdekli az emberek véleménye, azt kell tenni amit Ő mond, s azért Jóval felettünk áll.
Személy szerint Én nem szeretnék ujjat húzni vele, amit megmondott azt megmondta.
Ki mer ez ellen beszélni? No jó, lehet ellene beszélni, de saját magáról tesz bizonyságot, milyen a szíve, ha meghallja a bibliában levő üzenetet, mennyire érdekli az embereket.
Amit válaszolnak azt Jézus nagyon jól hallja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!