Valóban ilyen, mikor a szent szellem megérint valakit?
Kedves Berta!
A 7-es válaszoló vagyok. Reagáltam a nekem intézett soraidra egy privát levél formájában, mivel a kettőnk társalgása már nem a témához tartozik, ugyanis a véleményemet már elmondtam. Majd olvasd el az üzenetemet. ^^
üdv!
Személyes véleményem, és kutatásaim szerint ez a nyelveken szólás egyszerűen halandzsa, ami nem csak értelmetlen, hanem ilyesztő is. A videóról meg inkább no comment...Erről a tanításról már számtalanszor bebizonyították, különböző felekezetek hogy hamis, de a pünkösdisták akkor is ragaszkodnak hozzá, és teljesen félremagyarázzák a dolgokat. Tegyék, ahogy jónak látják, és mielőtt valamely pünkösdistának kedve támadna megmagyarázni a nekem dolgokat, előre szólok, hogy ezeket a köröket már lefutottam másokkal, és akkor is elvetem ezt a tanítást. Csupán a véleményemet írtam le. Részemről tehát ez a tanítás teljesen el van vetve.
Nos, minden jót kívánok Nektek, sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Véleményem szerint ez egy zárt intézetbe való viselkedés!
Tisztelt Kérdező!
Jómagam egyáltalán nem értek egyet ezekkel az emberekkel, ugyanakkor természetesen nem áll módomban gúnyolódni rajtuk. Egyébként végülis mindenki úgy tehet, ahogy jónak látja, csak tartsa tiszteletben a másik véleményét, és ne próbálja meg ráerőltetni a másikra az ő véleményét, és akkor nem lesz gond :-) Az esetleges ironikus kifejezésekért pedig elnézést, az előző hozzászólásomban, de a véleményem alapból nem változott.
Kedves 7-es!
Megkaptam a privátot, előbb-utóbb válaszolni is fogok rá. :)
Üdv. :)
------
@ 12:
Ne aggódj, én nem fogom neked megmagyarázni a dolgokat, mivel az előző válaszomban már leírtam az álláspontomat. Annál többet meg szerintem nincs mit magyarázni. :D
Viszont az egyik állításod teljeskörű bizonyítása érdekelne:
"Erről a tanításról már számtalanszor bebizonyították, különböző felekezetek hogy hamis"
Légy oly kedves valami linket bemásolni, amely tartalmazza a kutatások / kísérletek / felmérések teljes leírását, folyamatát, a résztvevők számát, a kutatásvezetők nevét és az egyéb körülményeket; összefoglalva: a hivatalosan publikált cáfolatokat.
Előre is köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!