Mi volt az az élethelyzeti mélypont, amikor legjobban megingott bizalmad a hitedben?
Sokan csodálkozni fognak a válaszomon, de akkor kerültem a legtávolabb az Úrtól, amikor nagyon jó munkahelyem volt. Rengeteget kerestem, és akkoriban ilyen körökben is mozogtam. Mondhatjuk, hogy a felső tízezernek az alsó pereme.
Ebben az időszakban valahogy kevesebbet gondoltam az Úrra, a rászorulók megsegítésére stb., inkább a drága éttermekkel és más "elit" dolgokkal voltam elfoglalva. Szerencsére egy súlyos betegség miatt ott kellett hagynom ezt az állást, és "visszahuppantam a földre", a középosztályba, az átlagemberek közé. Ekkor átgondoltam az életemet, beláttam az eltévelyedéseimet, önzőségemet, hiúságomat, és visszatértem az Úrhoz. Azóta köszönőviszonyban sem vagyok a felső tízezerrel, viszont rendszeresen segítek a rászorulókon, és igyekszem a lehető leginkább az Úrnak tetsző életet élni.
Szóval én úgy lábaltam ki, hogy az Úr adott nekem egy betegséget, amely visszatérített a helyes útra.
Szia !
Mélypont volt az életemben, de bizalmamat nem a hitemre építettem hanem Jézus Krisztusra.
A hitemet is tőle kaptam Ő a forrásom életem minden területén.
Voltak nehézségek elbizonytalanodások, bukások és elesések de ezeken az Úr mindig átsegített akkor is és most is ezt teszi.
Volt hogy fiatal keresztényként úgy éreztem nem vagyok jobb mint az apám, vagy bűnös ember vagyok és miért tértem meg mit akar tőlem Isten én kevés vagyok ehhez.
Az emberből előjönnek ilyen érzések de ha megerősödik az ember hitében és keresztény identitásában akkor végigtudja futni pályáját itt a földön a céljáig az Isten országáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!