Mit csinálnál ha ilyen holtponton lennél, és kilátástalan lenne az egész életed? (a többi lent)
Megszűnt a munkám,8 hónapja keresek ,de semmi sikerélmény, egyedül nevelem a gyerekem ,34 éves nő vagyok és sokszor rám tör a rossz hangulat,néha napokig nem bírok enni,néha meg kirámolom a hűtőt ( +5 kg az elmúlt hónapok bánatevés eredménye).
Sokszor úgy kelek ,na ma sikerülnie kell,de sok kudac után nehéz felállni és megint újra kezdeni......
Nem tudom ,hogy megfogalmazni...padlón vagyok,keresem a kiutat ,de nehéz és remény vesztett vagyok.
A barátaim ( már nem biztos hogy azok) szépen elkoptak mellőlem,amióta munka nélkül maradtam,azt érzem elengedték a kezem, csak addig voltam jó még tudtam velük menni szórakozni,és nem ez a depis helyzet volt:(
Köszönöm a válaszokat!
Hülye beszólásokat nem kérek ,Köszönöm!
Köszönöm !
Adtam rá okot,hogy bízzanak bennem,...én ott voltam velük,amikor velük ilyen dolog történt,segítettem,buzdítottam, támogattam Őket.....ezt most hiányolom:(
Persze ,nem adom fel és küzdök!
az élet ilyen, az emberek ilyenek.
te adj meg mindent a gyerekednek, hogy ne ez a sors jusson neki. de azért ne elkényeztesd. mellesleg érdemes az önkormányzatnál segélyek után érdeklődni. próbálj találni igazi barátokat. esetleg látogass el egy ingyenes pszichológushoz a helyi kórházba, kérj tanácsot. ha vallásos vagy, akkor paptól.
Az Önéletrajz mintákon már túl vagyok,sőt a Baráth András által kidolgozott Önéletrajzzal pályázok,van több szerkesztett verzióm.
Voltam börzéken ,bár az egy kicsit lehúzott,hogy sok hasonló problémával küzdő emberrel találkoztam, barátság nem kötődött mert mindenki magával volt elfoglalva....
Köszönöm a válaszokat!
Gondoltam,hogy nem vagyok egyedül :)
Kitartok,és továbbra is küzdök,nem adom adom fel,de nehéz.
Csak azért kérdeztem meg ezt,hátha valaki saját tapasztalatból ad tippet,Ő hogyan vészelte át....
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!