Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez bűnnek számít?

Ez bűnnek számít?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel beszervezünk egy lányt harmadiknak, és hármasban fogunk szexelni.

21/F

2012. máj. 28. 16:33
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
74%

Vidiripi

Kérdező!

Át térnél az iszlámra mert ott 4 felesége is lehet az embernek.

1. Neked 1 feleséged sincsen.

2. A házasság nem csak a szexből áll.

3. Az iszlámban is csak annak lehet több felesége aki el is tudja tartani. Jelen esetben mind a négyet.

4. Szerintem 1 feleséget sem tudnál csak úgy lazán eltartani. (már ha lenne)

5. Magyarországon törvénybe ütköző a poligámia.

6. Vallási szempont: Igen bűn. Már az is hogy a barátnőddel testi kapcsolatot létesítesz. S jön az édes hármas. Tegyük fel hogy megússzátok a betegségeket. Vajon érzelmileg hogyan fog benneteket érinteni?

Hogyan éli meg a "vendég" harmadik? Hogyan fogja barátnőd megélni s hogyan fogod te megélni a dolgot? Biztos hogy jó lesz? (érzelmileg)

2012. máj. 28. 22:52
 12/40 anonim ***** válasza:
24%
Mivel mindhárman benne vagytok,ezért senkinek nem okoztok rosszat.Max.ha a harmadik félnek van barátja,férje,és nem egyezik bele/nem is tud róla.Szerintem aki csak rávágja,hogy bűn,mert ki van kötve,hogy csak házasságban lehet,és csak két ember csinálhatja,az irigy.
2012. máj. 29. 09:08
 13/40 Mulder614 ***** válasza:
75%
Bűnnek számít egyértelműen. Tisztátalan, és gátlástalan viselkedés.
2012. máj. 29. 09:15
 14/40 anonim ***** válasza:
51%

WTF!?

Undi...

2012. máj. 29. 09:55
 15/40 anonim ***** válasza:
Ha BUÉK-et kívánnának,azt is töröltetnéd?:)
2012. máj. 29. 18:50
 16/40 lsandor ***** válasza:
77%
Csatlakozom Vidiripihez, ez minden szempontból kerülendő. És tényleg ez eléggé gátlástalan dolog. Abban biztos lehetsz, hogyha ilyet teszel akkor Isten nem tetszését vonod magadra
2012. máj. 30. 11:46
 17/40 anonim ***** válasza:
69%
Az bűnnek számít, hogy szereztem egy baltát, és fel fogom darabolni a szomszédomat? Na ez pont ilyen kérdés.
2012. máj. 30. 15:31
 18/40 anonim ***** válasza:
69%

# 12:

Szerinted... Szerintem meg nem. Mint tudjuk: "Ki mint él, úgy ítél" és "Mindenki magából indul ki."

Hozzá kellene szoknod a gondolathoz, hogy az igazi keresztények nem azért tesznek vagy nem tesznek valamit, mert egy külső szabály szerint szabad / tilos; hanem azért, mert ez a belső meggyőződésük.

Üdv. :)

2012. máj. 31. 07:21
 19/40 anonim ***** válasza:

Berta Wooster

"Szerinted... Szerintem meg nem. Mint tudjuk: "Ki mint él, úgy ítél" és "Mindenki magából indul ki."

Hozzá kellene szoknod a gondolathoz, hogy az igazi keresztények nem azért tesznek vagy nem tesznek valamit, mert egy külső szabály szerint szabad / tilos; hanem azért, mert ez a belső meggyőződésük."

Nos,bocsi de én ezt nem veszem be.Szerintem ez egy nem teljesen őszinte kijelentés....

A Bibliai ítélkező Istenkép azért mindig ott motoszkál a fejetekben,és ennek igenis meg akartok felelni félelemből.Ez pedig más emberek elképzelésein alapul,tehát külső "szabály".És hozzá kell tennem,hogy aki igazi keresztény,az nem fogad el mindent a Bibliából,mivel Jézust követi.

Persze a belső meggyőződés alapján is tesztek/nem tesztek dolgokat,de amit írtál,azt nem lehet egyértelműen kijelenteni.Természetesen nem azt mondom,hogy csináld valakivel hármasban,ha te erre nem vágysz,de akkor gondolom okod sincs rá,hogy másokat ezért megszólj.

2012. máj. 31. 09:05
 20/40 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Természetesen nem azt mondom,hogy csináld valakivel hármasban,ha te erre nem vágysz,de akkor gondolom okod sincs rá,hogy másokat ezért megszólj."

Nem tudhatom hogy Bertának mire van oka s mire nincs. De nekem arra van okom hogy az ilyen embereket úgy mond megszóljam. Bár én inkább figyelmeztetésnek mondanám.

S mivel ez a vallás kategória ezen nagyon ne is csodálkozz. S ne szóld meg érte az itt írogató embereket!

2012. máj. 31. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!