Ez bűnnek számít?
A barátnőmmel beszervezünk egy lányt harmadiknak, és hármasban fogunk szexelni.
21/F
Vidiripi
Kérdező!
Át térnél az iszlámra mert ott 4 felesége is lehet az embernek.
1. Neked 1 feleséged sincsen.
2. A házasság nem csak a szexből áll.
3. Az iszlámban is csak annak lehet több felesége aki el is tudja tartani. Jelen esetben mind a négyet.
4. Szerintem 1 feleséget sem tudnál csak úgy lazán eltartani. (már ha lenne)
5. Magyarországon törvénybe ütköző a poligámia.
6. Vallási szempont: Igen bűn. Már az is hogy a barátnőddel testi kapcsolatot létesítesz. S jön az édes hármas. Tegyük fel hogy megússzátok a betegségeket. Vajon érzelmileg hogyan fog benneteket érinteni?
Hogyan éli meg a "vendég" harmadik? Hogyan fogja barátnőd megélni s hogyan fogod te megélni a dolgot? Biztos hogy jó lesz? (érzelmileg)
# 12:
Szerinted... Szerintem meg nem. Mint tudjuk: "Ki mint él, úgy ítél" és "Mindenki magából indul ki."
Hozzá kellene szoknod a gondolathoz, hogy az igazi keresztények nem azért tesznek vagy nem tesznek valamit, mert egy külső szabály szerint szabad / tilos; hanem azért, mert ez a belső meggyőződésük.
Üdv. :)
Berta Wooster
"Szerinted... Szerintem meg nem. Mint tudjuk: "Ki mint él, úgy ítél" és "Mindenki magából indul ki."
Hozzá kellene szoknod a gondolathoz, hogy az igazi keresztények nem azért tesznek vagy nem tesznek valamit, mert egy külső szabály szerint szabad / tilos; hanem azért, mert ez a belső meggyőződésük."
Nos,bocsi de én ezt nem veszem be.Szerintem ez egy nem teljesen őszinte kijelentés....
A Bibliai ítélkező Istenkép azért mindig ott motoszkál a fejetekben,és ennek igenis meg akartok felelni félelemből.Ez pedig más emberek elképzelésein alapul,tehát külső "szabály".És hozzá kell tennem,hogy aki igazi keresztény,az nem fogad el mindent a Bibliából,mivel Jézust követi.
Persze a belső meggyőződés alapján is tesztek/nem tesztek dolgokat,de amit írtál,azt nem lehet egyértelműen kijelenteni.Természetesen nem azt mondom,hogy csináld valakivel hármasban,ha te erre nem vágysz,de akkor gondolom okod sincs rá,hogy másokat ezért megszólj.
Vidiripi
"Természetesen nem azt mondom,hogy csináld valakivel hármasban,ha te erre nem vágysz,de akkor gondolom okod sincs rá,hogy másokat ezért megszólj."
Nem tudhatom hogy Bertának mire van oka s mire nincs. De nekem arra van okom hogy az ilyen embereket úgy mond megszóljam. Bár én inkább figyelmeztetésnek mondanám.
S mivel ez a vallás kategória ezen nagyon ne is csodálkozz. S ne szóld meg érte az itt írogató embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!