Ez bűnnek számít?
A barátnőmmel beszervezünk egy lányt harmadiknak, és hármasban fogunk szexelni.
21/F
2 dolog.
Van barátnőd és szexelsz vele.
Második hogy még a paráználkodásra rá is duplázol.
A vallásosok szerint a Pokol tüzén fogtok égni. De hé, legalább jó lesz a társaság.
Lehet, hogy átkéne térni az iszlámra.
Ott 4 felesége is lehet az embernek. -.-
Nem gyötör hisz nincs miért.
Csak kíváncsi vagyok néhány véleményre vallási szemszögből.
Te nem kíváncsi vagy szerintem, hanem szimplán provokálsz. Általában még azok is tudják, hogy a házasságon kívüli szex a vallások többsége szerint bűn, akiknek nem sok fogalmuk van az egyes vallásokról.
Azt sem nagyon tudom elhinni, hogy szerintetek ez lenne az élet élvezete. Ha mégis, akkor őszinte részvétem. A két lány bizonyára igen magas szintű önbecsüléssel rendelkezik... Öröm lehet szexuális tárgyként funkcionálni, tényleg.
Esetleg később, ha már ezt is unjátok, szervezhettek szexpartyt is további ismerősökkel; lehet biszex, hogy te se maradj ki semmiből, elvégre egyszer mindent ki kell próbálni. Vagy csatlakozhattok egy-két swingerklubhoz is akár, a partnercsere is izgi lehet. (Ha nagyon szeretitek az izgalmakat, akkor még csak óvszert sem kell használni; nem mintha az teljes biztonságot nyújtana a nemi úton terjedő betegségek ellen.)
Lennének még további ötleteim is, de azért nem akarom túlzásba vinni. Te provokáltál, én meg bedőltem, maradjunk ebben. Legfeljebb még nyomj egy pirosat. :)
vigyázz Berta, mert a kérdező ennyi ésszel még komolyan veszi, és majd te leszel a felbujtó, hogy ne használjon óvszert.....:-(
Az életet egyébként sokféleképpen lehet élvezni. Olvasni próbáltál már? Az sokkal izgalmasabb tevékenység, és még értelme is van....A barátnődnek pedig részvétem....
szerintem te pontosan meg tudod fogalmazi, hogy NEKED mi a bűn, és hogy nálaf ez annak számít-e?
minek teszel fel itt ilnye kérdést?
hogy irigyeljünk?
én nem foglak,abban biztos lehetsz.
Annyi sivár ember van a világban, pont te ne lennél kivétel ???!!!!
^ Köszönöm, hogy szóltál; és elnézést, de úgy látszik, ébredés után nem voltam elég körültekintő. De akkor most jelzem, hogy a többit sem kell komolyan venni, irónia volt.
Viszont ha már itt vagyok újra, akkor leírom, hogy a muszlim férfiaknak elméletileg valóban négy feleségük lehet; gyakorlatilag viszont ezzel nem túl sokan élhetnek szerintem, merthogy mindegyik hölgynek ugyanazt az életszínvonalat kell biztosítani.
Azt meg végképp nem gondolnám, hogy partiznának...
Ha pedig javasoltad az olvasást, akkor jöhet még a zene, a nyelvtanulás (korlátlan számban), meg úgy általában a tanulás; aztán a kirándulás, az utazás; az alkotás (festés, rajz, bármilyen kézműveskedés)... hosszú a sor.
Üdv. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!