Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Teljesen felvagyok haborodva...

Teljesen felvagyok haborodva azon hogy a Jehova tanui nem hisznek Jezus Istensegeben, nem gondoljatok hogy ez mar egyenesen Istenkaromlas?

Figyelt kérdés
Teljesen megvagyok gyozodve Jezus Istensegerol hisz a biblia ezt teljesen alatamasztja,micsoda tevtanitas.

#Tevtanitok
2012. máj. 18. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 lsandor ***** válasza:
0%
Hát Berta ne válaszolj akkor, nem kértelek rá. Ez pedig nem Isten káromlás, hisz a Biblia ezt tanítja
2012. máj. 23. 09:01
 52/70 anonim ***** válasza:
11%
Kedves kérdező! Még véletlenül se kötekedni akarok, de pont a János 3:16 bizonyítja, hogy Isten és a fia, Jézus nem egy.
2012. máj. 23. 16:17
 53/70 anonim ***** válasza:
0%

Vidiripi

beyruth!

Akkor ne állj eléjük. Inkább melléjük állj.

2012. máj. 23. 19:58
 54/70 anonim ***** válasza:
83%
Saca, valamit nagyon benéztél: egy kukkot nem szóltam hozzád ennél a kérdésnél.
2012. máj. 23. 21:49
 55/70 A kérdező kommentje:
Hat en ezt egesz maskepp ertem,az a lenyeg,hogy ok egyek csak ala es foleredndeltsegben allank egymassal es mas szerepeik vannak,kulonben hogy adhat valaki orok eletet es hogy bocsajthatja meg a buneinket ha nem Isten,hisz erre csak Isten kepes,es hogy lehet ugy hinni valakiben,hogy nem hiszed el hogy egy Istennel es megis orok eletet iger,erre csak Isten kepes,barhogy magyarazod is meg probalod kiforgatni a dolgokat.
2012. máj. 23. 22:32
 56/70 anonim ***** válasza:
16%
Köszönöm kedves kérdező, hogy elmagyaráztad. Így már értem, hogy miben hiszel. Vagyis remélem. Tehát ha jól értettem, akkor te úgy gondolod, hogy ők egyek, de bizonyos dolgokat külön kell választanunk velük kapcsolatban? Írtad, hogy örök életet csak Isten adhat, így Jézus Isten. Akkor ha jól értem, szerinted Jézus (Isten) halt meg értünk? Tehát nem a fiát áldozta fel, hanem ő maga Isten halt meg? Hű, már egy kicsit belezavarodtam.
2012. máj. 24. 07:26
 57/70 anonim ***** válasza:
64%

Még egy dolog kedves kérdező, ami érdekel. Akkor, amikor Jézus a földön volt, nagyon sokszor fohászkodott Atyjához imában. Akkor tulajdonképpen saját magához imádkozott erőért, kitartásért?

Vagy amikor azt mondta, h égi Atyám, szenteltessék meg a neved... Akkor is magára gondolt? Vagy hogy képzeljem el azt hogy ők egyek. Nehéz dolog elképzelni, hogy tulajdonképpen 2, de mégis 1.

2012. máj. 24. 07:29
 58/70 Mulder614 ***** válasza:
13%

Amikor Sátán megkísértette Jézust, Jézust azt mondta hogy "meg van írva egyedül az Urat, a te Istenedet imádd, és egyedül neki végezz szent szolgálatot."

Ha Jézus Istennel lenne egyenlő azt mondta volna hogy "nekünk" végezz szent szolgálatot.

2012. máj. 25. 19:19
 59/70 anonim ***** válasza:
83%

Na, kb. erre gondoltam... Hiába a régebbi kérdések, ha vannak, akik el sem olvassák mások válaszait; vagy egyszerűen nem vesznek tudomást ezekről. :(

Tessék, Mulder614, olvasgass egy kicsit a témában:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..

Ha ismerős valamelyik kérdés, az nem véletlen: írtál oda egy-egy rövid választ. Csak éppen figyelmen kívül hagytad a megelőzőeket. Egyszerűen nem bírom megérteni, hogy miért gondolja bárki is azt, hogy egyetlen vagy néhány igehellyel felülírhatja az előzőleg említetteket...

2012. máj. 25. 19:51
 60/70 anonim ***** válasza:
10%

"Teljesen felvagyok haborodva azon hogy a Jehova tanui nem hisznek Jezus Istensegeben, nem gondoljatok hogy ez mar egyenesen Istenkaromlas?"

Mózes istenségében hiszel? Minőségi kategória mindkettő, és eredetük az Atyában van, nem önmagukban.

2012. máj. 28. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!