Szerelmes lettem egy római katolikus papba. Fogalmam sincs mitévő legyek. Kérhetném segítségeteket? 22 L
Kedves kérdező, tényleg mély érzéseid lehetnek a pappal szemben, ha már több éve nem változik a helyzet.
Az igazság az, hogy én is hasonló cipőben evezek, 4 éve..Az elmúlt 3 évben úgy mond csak én "nézegettem" őt, de utána jóban lettünk, el kezdtünk beszélgetni. Ő is az a kicsit csendes típus, de mióta jóban vagyunk, sok mindenről beszélgetünk, nekem is elmond sok olyan dolgot, amit a pap társainak nem- és velük sem beszél ritkán.
Őszintén próbáltam már én is imádkozni, hogy javuljon a helyzet, de egyszerűen nem megy, pedig én sem szeretnék tönkre tenni egy embert és a hivatását. Azonban én is boldog leszek ha csak misézni hallom- vagy régen is az voltam, amikor még nem voltunk annyira beszélő viszonyban, de például misén áldozni mentem hozzá.
Remélem azóta valamennyire alakult a helyzet- bármilyen irányba, de ugyanakkor csodállak, hogy ennyi évig mégis úgymond kitartasz mellette- ahogy én is 4 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!