Mi a velemenye a zsidoknak a romai katolikus vallasrol?
Nem vagyok zsidó, de szerintem nincs olyan, hogy mi a véleménye a zsidóságnak erről, meg arról...
Egyedi emberek vannak egyedi véleményekkel. Úgy vélem egyébként, hogy abszolút toleránsak, megférnek mellettük. Egyik fő bizonyíték pl. Jeruzsálem megoszlása is.
Első válaszoló kurucinfós beszólása nem a zsidók véleményét tükrözi, hanem néhány lelkibeteg, paranoid ember téveszméit, összesküvés elméleteit publikálja, de ezek még messzebb vannak a zsidóság véleményétől, mint Makó Jeruzsálemtől. Kurucinfó gyakorlatilag régen túlnőtte a becsületsértés, és hazugság fogalmait, ideje lenne szankcionálni a légbőlszedett valótlanságaikat. Remélem nem sokáig tart már... :)
Aki pedig képes ilyen zavarodott állításokat készpénznek venni, az szerintem meg is érdemli :D
Úgy tudom a zsidók (nagy része) nem tekinti Jézust
Megváltónak
A zsidók valakimást
vártak (Megváltónak) Azért is
akarták annak idején a főpapok Jézust kivégeztetni
(mert szerintük istenkáromlás volt
amit "művelt" J)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!