Van itt valaki, aki hiszi, hogy hamarosan eljő másodszorra Krisztus? És aki nagyon szeretne feltámadni az örök életre?
Ezt a kérdést azért tettem fel,mert nagyon meglepő,hogy szinte az összes ismerősöm vállat von erre a kérdésre,mert nem hisznek benne.Megszakad a szívem értük.
Van itt olyasvalaki,aki vágyik Krisztusra,tiszta szívéből?
"Fogadd el Krisztust a szívedben."
Ha valaki ezt becsületesen megtette, az ugyan mit vár, mikor önmagában van Krisztus?
Aki elfogadta Krisztust önmagában, annak eljött másodjára is, és "újjászületett" az örök létre...;)
Vagy talán egy hús vér fazont várna? Ez kissé materiális töltetű kijelentés...:P
üdv
27/F
LastOne.Left
"A biblia pontosan kijelenti,hogy lesz,és milyen lesz a második eljövetel."
ahogyan azt is, hogy aki elfogadja Krisztus önmagában, és betöltekezik a Szent Lélekkel, az már el is nyerte a hőn áhított öröklétet. :)
üdv
27/F
LastOne.Left
Nem mindenki,aki mondja:
Uram! Uram! -megyen be a mennyek országába,hanem,aki cselekszi Isten akaratát.
Isten akarata:
1. Szeress (Istent, embert és mindent)
Másik oldalról megközelítva, kiegészítve:
2. Ne bánts másokat, segíts másoknak.
10:13-as vagyok.
Nem értem miért kellett lepontozni.
Ezt is csak azért írom hogy aki lepontozott tudjon még ennél a válasznál is. Ha már annyira élvezi csinálja.
Igen, szerintem Jézus hamarosan eljön.
De én annyira nem vágyom az örök életre mert köszönöm szépen most is nagyon jól érzem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!