Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt valaki, aki hiszi,...

Van itt valaki, aki hiszi, hogy hamarosan eljő másodszorra Krisztus? És aki nagyon szeretne feltámadni az örök életre?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést azért tettem fel,mert nagyon meglepő,hogy szinte az összes ismerősöm vállat von erre a kérdésre,mert nem hisznek benne.Megszakad a szívem értük.

Van itt olyasvalaki,aki vágyik Krisztusra,tiszta szívéből?

2012. ápr. 29. 21:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%

Igen, szerintem hamarosan eljön, egyre szaporodnak a jelek.

Ha mégsem így lenne, akkor sem hiszem, hogy szégyenleni fogom, hogy megpróbáltam tisztán élni.

Igen, de nem az örök élet lenne számomra a lényeg, hanem az 1000 éves királyság békéje és nyugalma.

Igen, vágyom rá, és igyekszem méltó lenni hozzá.

Igen, itt vagyok.

Igyekszem, még ha nem is sikerül mindig maradéktalanul.

2012. ápr. 30. 00:39
 12/28 anonim ***** válasza:
22%
Szívből kívánom, hogy minden vágyad valóra válljon:)
2012. ápr. 30. 04:16
 13/28 Pietrosol ***** válasza:
82%

Krisztus eljövetelére vártok,ahelyett hogy követnétek?

Ha követitek,akkor viszont minek várjátok?

2012. ápr. 30. 14:03
 14/28 anonim ***** válasza:
27%

Pietrosol!

A kettő nem zárja ki egymást, sőt egyik bizonyítja a másikat.

Aki követi, valójában az várja. Erre példázatot is adott az Úr, mégpedig, hogy legyünk hasonlóak a szolgákhoz, mint akiknek Ura messzi útra ment, és nem lehet tudni melyik óróban jön. Ha a szolga úgy gondolkodik, még messze van, elkezd enni inni, a társait verni, akkor visszajön az Ura, amely órában nem várja és a képmutatók sorsára veti. De számtalan ilyen példázatot mondott, hogy olyan lesz az ő lejövetele, mint a Noé idejében, vagy mint a tolvaj, amelyik nem szól előre, hogy mikor jön kirabolni a házat. Nem mondja, hogy 12:30-kor jövök lopni. Így kell nekünk is hozzáállni, mint a házigazda, hogy akármikor jöhet, amely órában nem várják, akkor... azaz mindig készen.

2012. ápr. 30. 15:23
 15/28 Pietrosol ***** válasza:
Igazad van,mégis azt mondom a várakozás olyan,mintha a jelen pillanatait kissé félretennéd egy szebb jövő miatt.
2012. ápr. 30. 15:37
 16/28 eric_one ***** válasza:
19%
Elvisz a Király!
2012. ápr. 30. 15:49
 17/28 anonim ***** válasza:
22%
A szolgás példa amire gondolsz, emlékeim szerint azt akarja jelenteni, hogy ne gondold azt, hogy jogod van bármit megtenni azzal a tudattal, hogy majd később úgyis megbánod. Valamint arra akar utalni, hogy nem az utolsó pillanatban kell jónak lenni.
2012. ápr. 30. 17:55
 18/28 A kérdező kommentje:

Igazad van,mégis azt mondom a várakozás olyan,mintha a jelen pillanatait kissé félretennéd egy szebb jövő miatt.

Erre én csak azt tudom mondani,hogy minden pillanatomat istennek akarom szentelni.

Jelen pillanatban élni,annyit jelent,hogy e világban élni.Krisztus azt mondta:

Ne szeressétek a világot,se azokat,amik a világban vannak.Ha valaki a világot szereti,nincs meg abban az Atya szeretete.Mert mindaz,ami a világban van,a test kívánsága,és a szemek kívánsága,és az élet kérkedése nem az Atyától van,hanem a világból.És a világ elmúlik,és annak kívánsága is,de aki az Isten akaratát cselekszi,megmarad örökké.ÖRÖKKÉ!

2012. ápr. 30. 20:30
 19/28 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem lehet használni a világot, akkor lesz csak gáz, amikor nem tudunk majd róla lemondani, vagy bűnt követünk el emberi baromságból.
2012. ápr. 30. 22:06
 20/28 anonim ***** válasza:
12%
Aki azt hiszi hogy majd besétál ide valaki és akkor minden jó lesz azt csak sajnálni tudom. Második eljövetel ? Miért, most nincs itt ?
2012. máj. 1. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!