Nem vagyok Jehova Tanúja. Miért lenne jó, ha az lennék?
Mint minden vallás, ez is azt hirdeti, hogy csak emellett találhatod meg a megvilágosodást, örömet, örök életet, paradicsomi körülményekbe való feltámadást. Tehát van reményed arra, hogy talán jobb lesz a világ, talán feltámadsz, talán a materiális világ mögött van valami több, és ezt a többletet csak akkor érezheted és tudhatod a magadénak, ha ebbe a vallásba tartozol.
Sok a közösségi tevékenység, sok emberrel tudsz beszélgetni és megismerkedni.
Miért nem azt írja, hogy érdekli a dolog,csak nem mer bele kezdeni. Haszna nem lesz az biztos.
Én most fogom otthagyni.
Vajon hányan csatlakoznának hozzám, ha halált, szenvedést, sírást és fog csikorgatást hirdetnék? Ha a tagoknak 1 szabály lenne, gyűlöld a másikat, magadnál is jobban....
1. Uradat gyűlöld és neki se szolgálj
2. Szídd a te urad teljes szívedből, elmédből
3. Emlékezz a gyűlöletre és zárkozz magadba véle
4. Őseidet kivétel nélkül vesd meg és ítéld el
5. Gyilkolj, és kínozz mindent, mely e viláigi
6. Paráználkodj, ronts meg minden férfit és újszülöttett
7. Lopj, de önzőséged ne az önszeretet, hanem a gyülölet vezérelje.
8. Ha némaságod megszeged, kizárólag azért tedd, hogy másokoat ócsárolj és lelkükben kárt tégy.
9. Szaporodjatok, ha kell a lopott nyulakkal!
10. Minden a tiétek és semmi sem a tiétek! Vegyetek el mindent és pusztítsatok!
Aki nem tartja meg parancsaim, élni fog. Aki megtartja gyűlöletem és az örök szenvedés vár rá!
Hm....Nekem ez így nem jön be xD
Nektek bejönne?
A gonosz ezt így soha nem fogja mondani nektek. Az a kérdés csak, hogy a gyűlölete érdekében, meddig képes elmenni. Mennyire képes a szeretetet ígénybe venni a bántáshoz. Mennyire tud türelmes lenni és csábítani?
Valószínűleg nem a szeretettel fogja az embert rossz dolgokra rávenni. Bármennyire gyűlöl titeket, inkább nyal egy darabig, csak hogy eltérítsen a jótól és utána nagyobbat koppanjatok.
Ha lehet választani,akkor Jézus Krisztus tanúja légy ,mivel Ő szabadít meg a bűneidből,és Róla szól a Biblia is.
ha tudsz benne hinni, boldogabb lennél
hátránya hogy hülyébb is
de általában ez a kettő összefügg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!