Melyik az igazi vallás, amihez tartozni érdemes?
Ne privát üzenetbe küldjétek a válaszaitokat!
Ennyi lenne a kérésem.
Íme:
32)"Ó, Pártha, legyen az bárki: nő, kereskedő, vagy alacsony család szülötte, ha oltalmat keres nálam, elérheti a legfelsőbb rendeltetési helyet."
Napirai11 válasza:
Kedves Kérdező!
Én az egyik tegnapelőtti válaszoló vagyok, és azt kérdezted, nekem mi az igazi vallás.
Én baháí vagyok.
Üdv: Napirai
(János13:35)
"Arról fogja tudni mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha szeretet van köztetek.”
Isten azokhoz a személyekhez áll közel akikben szeretet van.
Szeretet van embertársaik és Isten iránt. Kezd el megvizsgálni hogy hol is találhatóak ilyen személyek.
Lebannen,a 9.32 nem inkább így hangzik?:
Óh, Prtha fia! Aki nálam keres menedéket, az még ha alacsony sorban született is - nő, vaiśya (kereskedő) vagy śudra (munkás) -, elérheti a legfelsőbb célt.
Így már más pozícióban van a nő.
35# elkezdtem vizsgálni, és csak és kizárólag Jehova tanúinál van ilyen! A buddhista kolostorokban a szerzetesek nem szeretik sem az istenségüket, sem pedig egymást.
EZ EGY SÚLYOSAN IRONIKUS VÁLASZ! CÉLJA HOGY A TISZTELT JT TÁRSASÁG SZEMBESÜLJÖN ÁLLÍTÁSAIK VALÓSÁG TARTALMÁVAL.
Az evolúció útján is elérhető a mennyország, csak nincs időm kivárni.
Tanulmányozd a Bibliát, és ahhoz a valláshoz csatlakozz, amelyik MINDENBEN követi.
Én az adventista vallásban találtam meg az igazságot és a Biblia teljes követését
Mustafa33.
Valóban több fordítás létezik.
A vers lényege:
Mint a legtöbb akkori kultúrában,Indiában is alacsonyabb rendűként kezelték a nőket.Itt Isten pontosan ezt cáfolja azzal,hogy nem számít semmilyen kaszt,vagy egyéb világi megítélés,kivétel nélkül mindenki eljuthat Hozzá.
Gondolom,ezek szerint olvastad a Gítát,amiben az áll,hogy minden olyan elképzelés,mely szerint nők,férfiak,királyok,munkások,stb. vagyunk,csak a téves egóból származik,hiszen az anyagi világ csak illúzió.Mindannyian egyéni lelkek vagyunk,akik az anyagi világ csapdájába estünk,valamilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!