Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik az igazi vallás,...

Melyik az igazi vallás, amihez tartozni érdemes?

Figyelt kérdés

Ne privát üzenetbe küldjétek a válaszaitokat!

Ennyi lenne a kérésem.

2012. febr. 11. 20:28
1 2 3 4
 31/39 mustafa33 ***** válasza:
89%
Lebanen, akkor idézd a B. Gítából azt is ahogy a nőkről vélekedik.
2012. febr. 12. 22:48
 32/39 Lebannen ***** válasza:
93%

Íme:

32)"Ó, Pártha, legyen az bárki: nő, kereskedő, vagy alacsony család szülötte, ha oltalmat keres nálam, elérheti a legfelsőbb rendeltetési helyet."

2012. febr. 12. 22:51
 33/39 anonim ***** válasza:

Napirai11 válasza:

Kedves Kérdező!

Én az egyik tegnapelőtti válaszoló vagyok, és azt kérdezted, nekem mi az igazi vallás.

Én baháí vagyok.

Üdv: Napirai

2012. febr. 13. 11:23
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Bárki mondhat, amit akar, de a keresést senki nem tudja megspórolni neked.
2012. febr. 13. 15:13
 35/39 Mulder614 ***** válasza:
33%

(János13:35)

"Arról fogja tudni mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha szeretet van köztetek.”

Isten azokhoz a személyekhez áll közel akikben szeretet van.

Szeretet van embertársaik és Isten iránt. Kezd el megvizsgálni hogy hol is találhatóak ilyen személyek.

2012. febr. 15. 09:41
 36/39 mustafa33 ***** válasza:

Lebannen,a 9.32 nem inkább így hangzik?:

Óh, Prtha fia! Aki nálam keres menedéket, az ­­­m­ég ha alacsony sorban született is - nő, vaiśya (kereskedő) vagy śudra (munkás) -, elérheti a legfelsőbb célt.

Így már más pozícióban van a nő.

2012. febr. 16. 01:46
 37/39 anonim ***** válasza:

35# elkezdtem vizsgálni, és csak és kizárólag Jehova tanúinál van ilyen! A buddhista kolostorokban a szerzetesek nem szeretik sem az istenségüket, sem pedig egymást.

EZ EGY SÚLYOSAN IRONIKUS VÁLASZ! CÉLJA HOGY A TISZTELT JT TÁRSASÁG SZEMBESÜLJÖN ÁLLÍTÁSAIK VALÓSÁG TARTALMÁVAL.

Az evolúció útján is elérhető a mennyország, csak nincs időm kivárni.

2012. febr. 16. 06:50
 38/39 anonim ***** válasza:
77%

Tanulmányozd a Bibliát, és ahhoz a valláshoz csatlakozz, amelyik MINDENBEN követi.

Én az adventista vallásban találtam meg az igazságot és a Biblia teljes követését

2012. febr. 17. 22:50
 39/39 Lebannen ***** válasza:

Mustafa33.

Valóban több fordítás létezik.

A vers lényege:

Mint a legtöbb akkori kultúrában,Indiában is alacsonyabb rendűként kezelték a nőket.Itt Isten pontosan ezt cáfolja azzal,hogy nem számít semmilyen kaszt,vagy egyéb világi megítélés,kivétel nélkül mindenki eljuthat Hozzá.

Gondolom,ezek szerint olvastad a Gítát,amiben az áll,hogy minden olyan elképzelés,mely szerint nők,férfiak,királyok,munkások,stb. vagyunk,csak a téves egóból származik,hiszen az anyagi világ csak illúzió.Mindannyian egyéni lelkek vagyunk,akik az anyagi világ csapdájába estünk,valamilyen formában.

2012. febr. 18. 00:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!