Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik az igazi vallás,...

Melyik az igazi vallás, amihez tartozni érdemes?

Figyelt kérdés

Ne privát üzenetbe küldjétek a válaszaitokat!

Ennyi lenne a kérésem.

2012. febr. 11. 20:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
43%

Mindenkinek a sajátja. Nem a vallás a fontos, hanem a hit!

Én amit nagyon nem szeretek, az a Katolikus Egyház! Nem í hívőit, hanem az Egyházat!

2012. febr. 11. 20:58
 12/39 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2012. febr. 11. 21:01
 13/39 anonim ***** válasza:
15%
Az amelyik igaz válaszokat ad Istenről és az igazságról, hogy pl. van-e neki Neve, vagy névtelen Isten, akit csak címeken lehet szólítani, egy misztikus háromság része, vagy egyedüli és Mindenható Isten mindenféle háromság elképzelés nélkül? Hogy az embernek van-e veleszületett halhatatlan "lelke", vagy ő maga a lélek? Hogy a gonosz ember Isten által kiszabott büntetése valóságosan örökké tartó kínoztatás helye vagy állapota a "pokol", vagy a seol-t és hádesz-t jelenti? Az igaz vallás igaz választ ad arra is, hogy minden jó ember az égbe jut-e vagy nem mindenkinek a reménysége égi jutalom? És így tovább és tovább...
2012. febr. 11. 21:01
 14/39 anonim ***** válasza:
30%
Én Trappista vallásu vagyok.A tizedet az én számlámra kell utalni.
2012. febr. 11. 21:05
 15/39 anonim ***** válasza:
59%
Hát mindenkinek saját dolga abban hinni amiben akar és ezt senki nem mondhatja meg másnak. Viszont A Biblia elutasítja a más Isten bálványozását, mert csak egy Isten van. Szerintem mindegy milyen vallásod van, mert az számít, hogy kiben hiszel és mennyire.
2012. febr. 11. 21:06
 16/39 anonim ***** válasza:
27%

Napirai11 válasza:

Kedves Kérdező!

Erre nem lehet objektív választ adni.

Neked kell rátalálnod Istenre, és az a vallás lesz számodra az igaz vallás, amelyik a legközelebb fog állni a szívedhez.

Ehhez azonban az kell, hogy minél több vallást megismerj.

Üdv: Napirai

2012. febr. 11. 21:14
 17/39 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

neked pl.mi?

2012. febr. 11. 21:23
 18/39 A kérdező kommentje:

# 13/17 Időpont ma 21:01:

és neked?

2012. febr. 11. 21:25
 19/39 anonim ***** válasza:
30%

Tehát a válaszok alapján az derül ki, hogy Istent nem is érdekli hogyan imádjuk Őt? Nem számít mit hiszünk és tanítunk róla? Senki sem írta azt, hogy Istennek joga lenne meghatározni a imádat milyenségét és elsősorban ehhez kellene ragaszkodni. Mindenki csak az ember oldaláról közelítette meg a kérdést, nem furcsa ez???

Nem hinném, hogy erről szólna a Biblia.

2012. febr. 11. 21:25
 20/39 anonim ***** válasza:
72%
istennek mindenhez van joga
2012. febr. 11. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!