Isten képes levenni a kezét valakiről, ha az 100% helyett már csak 90%-ot tesz meg a haladása, megélhetése érdekében, lent részletezem?
Néha eltűnődöm azon amikor simset játszom,hogy én isten vagyok-e. (nem komoly). Komolyan szerintem ez a legundorítóbb istenkép. Így nem is élünk csak zsínóron rángatott bábuk. Szerinted isten képes azért átírni a világ pénz ügyeit,hogy neked rossz legyen?
Időnként belerak/elvesz néhány embernek a bankszámlájára x-mennyiségű pénzt. HA van is isten biztos nem a mi pénzügyinkkel foglalkozik. A pénzügy emberi munkakör .
Jó az életem - istencsászár vsgyok.
Szar az életem - miért nem segít Isten?
Na, most akkor mi is van?
A büdös nagy igazság az, hogy ti vettétek túl lazán a dolgokat, mikor csak a mára gondolva meghoztátok azt a bizonyos döntést, és nem gondolkodtatok előre - értem ez alatt, hogy a párod ott hagyta a munkahelyét, és nem munkahelyet váltott, vagy, hogy előtte nem halmoztatok fel elegendő mennyiségű tartalékokat. Elszállt a svájcifrank, igen. De ettől nem csak nektek rosszabb, hanem az sok ezer más embernek is.
Első, szintúgy 9gagger, tisztelet és is ezt akartam írni először.
Mellesleg könnyű Istenre kenni a sikertelenséget! Elhiszem, hogy könnyebb így feldolgozni, de ezt magatoknak köszönhetitek. Most nem dolgozik semmit, mert vártátok az isteni segítséget, vagy mi?
Vidiripi
Ez a ti döntésetek volt és nem Istené. Nincs köze ahhoz hogy veletek rossz dolgok történnek. Jött egy előre nem látható esemény és így alakultak a dolgok. Rengeteg ember jár így nem csak ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!