MASS EFFECT RAJONGÓK! A Mass Effect 2 kiegészítőket hogyan kell HELYESEN telepíteni? Lent részletezem.
oh..te kis önérzetes :) talán az én hibám, h megvetted drága pénzért, amit ingyen is le lehet tölteni? SZÉPEN, NORMÁLISAN megkérdeztem, h mit kell csinálni, nem arra volt szükségem, h valaki kioktasson...ha ezt szeretném, akk azt írnám ki, h "Szeretném, ha valaki kioktatna!Ki az, aki szívesen tenné.Várom a jelentkezőket?" ...vagy valami hasonló kaliberű kérdést tennék fel...de minek után, ennek hiányában is megtörtént, ezért csak annyit kérdezek tőled, h...Mit tettél te azért a pénzért, amin megvetted a dolgaidat?
és ha például valakinek már nem jut 5-10 ezer forintos játékra, mert mittomén pl külföldi, ahol a kalóz verziós orosz másolat is kb 1000 Ft?...és más a fizetés, más az értékrend, és egy játékért nem tud valaki kicsengetni 5-10 lepedőt?...és feltesz egy kérdést, amire válasz helyett csak egy okoskodó, önérzetes kis nemmtomki ír...nem panaszkodok, csak vázolom a helyzetet..mármint tök jó nekem itt, ahol vagyok, csak nem értem, h MIAFACÉ nem lehet a kérdésre válaszolni!
*egyébként van nekem lelkem, nem biztos hogy segít, mert nem olvastam végig, de úgy tűnt találni fogsz pár neked való infót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!