Honnan tudhatnám meg, hogy Jehova Tanúi állításai igazak-e? (Példa lent)
Figyelt kérdés
Például a vér nélküli műtétekről, hogy bármilyen műtét elvégezhető vér nélkül, és a transzfúziónak inkább csak veszélyei vannak, ezt a világi orvosok is elismerik.
Jehova neve 7000-szer szerepel a Bibliában eredetileg, de kispórolták a fordításokból. Azt mondják, hogy ők az eredeti íratok alapján dolgoztak.
A legjobb Bibliafordítás hozták létre, és ezt még semleges szakértő is elismeri.
A Bibliában szereplő próféciák valóra váltak úgy, ahogy megjövendölték őket, Babilon is üres, kopár maradt, ahogy a Biblia megírta.
2012. febr. 10. 15:36
41/42 A kérdező kommentje:
De a voltam szóval nem ugyanaz az értelme?
"Mielőtt Ábrahám lett, már voltam" ugyanazt kellene, hogy jelentse. Hogy már létezett, más kérdés, hogy nem emberi testben, nem?
A választ köszi.
2012. febr. 14. 20:02
42/42 anonim válasza:
Amikor Mózes megkérdezte Istent hogy ki ő, ő azt felelte: én VAGYOK. Ezzel utalva arra hogy minden más létezik, egyedül Isten VAN. Jézus tudatosan használta ezt a kifejezést. A mondat értelmes volna úgy is ahogy mondod, de -és itt jön az a rész amit a tanúk nem fogadnak el- Jézus itt (is) megállapított egyfajta egységet Isten és őközötte,ami messze túlmutat azon amit a tanúk hirdetnek. Itt ugyanis egyfajta örökkévalóság kifejezéséről van szó. De ezt csak neked írom kérdező, tanúkkal erről nem vagyok hajlandó ennél a kérdésnél vitatkozni, vannak erre most kiírva kérdések, ott meg is tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!