Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem segít az Isten?

Miért nem segít az Isten?

Figyelt kérdés
Minden este azt kérem, hogy másnap reggel ne ébredjek fel, de ez sajnos sosem következik be. Isten nem teljesíti egy kérésem se. Olyan rosszra fordult az életem, hogy inkább csak ezt az egyet kérem, hogy ne nekem kelljen véget vetnem az életemnek.
2012. jan. 27. 23:51
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Maradjunk. :)
2012. jan. 30. 11:24
 42/50 anonim válasza:
Nem olvastam végig a kommneteket, így csak a kérdésre válaszolok. Istentől, ha azt kéred, hogy halj meg akkor ez nem normális. Sose azt kérd , hogy legyen véged, hanem, hogy a megpróbátatásaidnak legyen vége. Isten nem mindent úgy ad meg , ahogy szernénk, mert akkor nekem már lett volna egy két lottó 5-söm. Szóval gondold át, hogymire van szükséged és azt kérd, érzelmektől mentesen, döntsd el, hogy mi a jó és mi arosz. Sok szerencsét, Isten áldjon!
2012. febr. 1. 20:30
 43/50 anonim ***** válasza:
Menj el egy paphoz beszélgetni! Rajtam az segített,nem fog elfordulni Tőled,SŐT! Próbáld ki,érdekes dolgokra fogsz rájönni!
2012. febr. 3. 19:50
 44/50 Mulder614 ***** válasza:

Először is magadba bízz!

Ne legyen ilyen rossz gondolataid. Én nem tudok neked tanácsot adni semmiben mert nem vagyok a helyzetedben. Honnét is tudnám mit érzel??? Légy hálás mindenért! Amikor fáj, légy hálás hogy fájhat. A puszta létezésednek sem tudsz örülni? Azért nem mert az elméd nem hagyja. a FÁJDALOM CSAK EGY ÓCSKA ÁLOM. Mostantól állj fel és a szíved használd, ne az agyad. Olyan sok minden van amivel Isten megajándékozott de nem látsz mert vastag a hályog a szemeden. Nem tudom mi a bajod, hogy mi hiányzik az életedből, de azokat amikre vágysz hagyd a francba! Tanulj meg a MOST-ban élni, és hálásnak lenni MINDENÉRT!

2012. febr. 4. 14:36
 45/50 Mulder614 ***** válasza:

Van valami bajod láttam amit nem szerettél volna leírni!

Ha gondolod megihatod, és segíthetek.

Már az hogy leírod sokat segihet!

Üdv János!

2012. febr. 4. 14:41
 46/50 A kérdező kommentje:

köszönöm, hogy írtatok

sajnos csak romlott a helyzet

remélem nektek sosem lesz ilyen rossz. Viszlát

2012. febr. 21. 18:10
 47/50 anonim ***** válasza:

Sajnálom. :(

Megfogadtad a tanácsokat? Mit tettél, hogy javuljon a helyzet? Elmentél szakemberhez? Kértél segítséget? Meghallgattad Dr. Tapolyai Emőke előadásait?

Mit szándékozol még tenni a továbbiakban?

2012. febr. 21. 18:21
 48/50 anonim ***** válasza:
Ha megt?rsz megkeresztelkedsz ?s veszed a SZentlelek ajandekat akkor garant?ltan jó életed lesz Az Urral cim:bp haller utca 52.9ker gyül?sek szerda 18.o vas 13 és 16-t?l
2012. márc. 7. 15:30
 49/50 anonim ***** válasza:

# 48:

Bocsi, nem tudom, észrevetted-e, hogy a hosszú ékezetes betűid helyett ? van... Én nem értek hozzá, hogy mi ennek az oka, de nem lehet valahogy megoldani, hogy olvashatóak legyenek a válaszaid? Tovább nehezíti az olvasást a kis- és nagybetűk keverése és az írásjelek hiánya is. Nem kötözködésből írok, csak segíteni szeretnék.

Ez a válaszod így nézne ki "normálisan":

"Ha megtérsz, megkeresztelkedsz, és veszed a Szentlélek ajándékát, akkor garantáltan jó életed lesz az Úrral. Cím: Bp., Haller utca 52. 9. ker. Gyűlések: szerda 18. ó., vas. 13 és 16-tól."

Rákerestem a Google-lal a címre, és ezt a honlapot találtam:

[link]

Onnan pedig ide jutottam:

[link]

Elég sok protestáns közösséget ismerek, de rólatok még nem hallottam. Önálló gyülekezet vagytok, vagy tartoztok valamelyik felekezethez? Egy picit böngésztem a honlapot, de nem találtam infót erről.

Üdv. :)

2012. márc. 8. 00:45
 50/50 anonim válasza:
Ébresztő!!!!! Isten nem segít fogjátok fel!!!!!! Csak is te segíthetsz magadon úgy hogy tanulsz tanulsz és tanulsz. Ha valami nem sikerül próbáld meg újra egész addig amíg nem sikerül de vigyázz lehet hogy életed végéig fog tartani !
2018. aug. 15. 02:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!