Miért nem segít az Isten?
Először is magadba bízz!
Ne legyen ilyen rossz gondolataid. Én nem tudok neked tanácsot adni semmiben mert nem vagyok a helyzetedben. Honnét is tudnám mit érzel??? Légy hálás mindenért! Amikor fáj, légy hálás hogy fájhat. A puszta létezésednek sem tudsz örülni? Azért nem mert az elméd nem hagyja. a FÁJDALOM CSAK EGY ÓCSKA ÁLOM. Mostantól állj fel és a szíved használd, ne az agyad. Olyan sok minden van amivel Isten megajándékozott de nem látsz mert vastag a hályog a szemeden. Nem tudom mi a bajod, hogy mi hiányzik az életedből, de azokat amikre vágysz hagyd a francba! Tanulj meg a MOST-ban élni, és hálásnak lenni MINDENÉRT!
Van valami bajod láttam amit nem szerettél volna leírni!
Ha gondolod megihatod, és segíthetek.
Már az hogy leírod sokat segihet!
Üdv János!
köszönöm, hogy írtatok
sajnos csak romlott a helyzet
remélem nektek sosem lesz ilyen rossz. Viszlát
Sajnálom. :(
Megfogadtad a tanácsokat? Mit tettél, hogy javuljon a helyzet? Elmentél szakemberhez? Kértél segítséget? Meghallgattad Dr. Tapolyai Emőke előadásait?
Mit szándékozol még tenni a továbbiakban?
# 48:
Bocsi, nem tudom, észrevetted-e, hogy a hosszú ékezetes betűid helyett ? van... Én nem értek hozzá, hogy mi ennek az oka, de nem lehet valahogy megoldani, hogy olvashatóak legyenek a válaszaid? Tovább nehezíti az olvasást a kis- és nagybetűk keverése és az írásjelek hiánya is. Nem kötözködésből írok, csak segíteni szeretnék.
Ez a válaszod így nézne ki "normálisan":
"Ha megtérsz, megkeresztelkedsz, és veszed a Szentlélek ajándékát, akkor garantáltan jó életed lesz az Úrral. Cím: Bp., Haller utca 52. 9. ker. Gyűlések: szerda 18. ó., vas. 13 és 16-tól."
Rákerestem a Google-lal a címre, és ezt a honlapot találtam:
Onnan pedig ide jutottam:
Elég sok protestáns közösséget ismerek, de rólatok még nem hallottam. Önálló gyülekezet vagytok, vagy tartoztok valamelyik felekezethez? Egy picit böngésztem a honlapot, de nem találtam infót erről.
Üdv. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!