Miért nem segít az Isten?
Én azt vettem észre az életemben, hogy Isten nem kapkodja el a segítséget és ez nem azért van, mert játszik az emberrel vagy nem akar segíteni.
Egész egyszerűen van egy terve és annak a kibontakoztatásához idő kell és az hogy minden dolog úgy és akkor történjen amikor kell.
Isten már eltervezte számodra, hogy fog segíteni, hogy fog meggyógyítani, hogyan találod meg a párod. Amit neked tenned kell, hogy elengeded ezeket az igényeidet és teljesen Őrá bízod... azt is, hogy mikor adja ezeket meg neked.
Mondok egy példát. Évekig hajkurásztam a pasikat, míg nem besokalltam és azt mondtam na most végre, nem akarok pasit vagy 2 évig... mi történt? 1 hónapra rá jött az igazi. :)
Szóval fel a fejjel és bízz az Úrban!
A leírtak alapján szinte biztos, hogy tett ilyet a kérdező. Tudatosan, vagy tudatlanul kapcsolatba került a szelem világgal. Megoldás szabadulás ebből is van, csak csak nem olyan egyszerű, mint amit ez az oldal segítségként nyújtani tud.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
igen szerintem is ez történhetett, csak azért kérdeztem mert én is átmentem ezen. a "tünetek" stimmeltek totál. hangok hallása, hallucinációk, semmi nem sikerült az életemben, halálvágy, megmagyarázhatatlan rettegés a semmiből stb
és nekem is okkult dolgok miatt volt. nagyon nehéz ebből szabadulni, DE miután megtudtam hogy mi okozza ezt és nem én bolondultam meg, 100x könnyebb küzdeni ellene, és bizony igaza van ebben a kérdezőnek, itt valóban csak Isten segíthet.
Helytelen dolgot kérsz Istentől. Miért is kérnéd azt hogy másnap ne ébredj fel? Kérd inkább azt, hogy az Ő szeretetét, bölcsességét és hatalmát hozhasd kifejezésre!
Vedd tudomásul hogy a Krisztus benned, végzi tökéletes munkáját, ne ellenkezz vele azzal, hogy elkeseredsz!
Legyen felépítő, pozitív jellegű az amit kérsz, és légy hálás abban a tudatban hogy már Isten keze alatt van a jó, amit kértél.
Isten - ha van - mindenkinek megbocsát, mert szeret minket, olyannak, amilyenek vagyunk. (Logikus is, hiszen ő teremtett. Elég skizó lenne nem szeretni, amit alkottam...)
A keresztény istenkép (ami itt a leginkább közismert) viszont nem bocsátja meg az öngyilkosságot. (Viszont az istenképet az emberek alkották, és a földi szervezetként működő egyházak finomították, csiszolták évszázadokon át, az ő saját érdeküknek megfelelően.)
Kérlek, semmiképpen se vedd e sorokat öngyilkosságra való biztatásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!