Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem segít az Isten?

Miért nem segít az Isten?

Figyelt kérdés
Minden este azt kérem, hogy másnap reggel ne ébredjek fel, de ez sajnos sosem következik be. Isten nem teljesíti egy kérésem se. Olyan rosszra fordult az életem, hogy inkább csak ezt az egyet kérem, hogy ne nekem kelljen véget vetnem az életemnek.
2012. jan. 27. 23:51
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Napirai11 válasza:

Szia Kérdező!

Valamikor fél kettőkor írtam ide kommentet.

Nem azt mondtam, hogy menjél el mágusokhoz/jósokhoz, hanem azt mondtam, ha jártál ilyen helyen, és mondjuk nem annyira ért a szakmájához az illető, akkor lehet, hogy elszúrt valamit, és ezért vagy most lelkileg ennyire rosszul.

A válaszodból azt látom, hogy szerencsére nem erről van szó.

Akkor sajnos az a helyzet, hogy ez nálad egy nagyon mély depresszió, és fel kéne keresned egy olyan pszichiátert, aki egyben természetgyógyász is, hangsúlyozom, nem okkultizmussal gyógyít, nem mágus, hanem természetgyógyász.

Megnézem, hogy írtál-e nekem privátot, ha nem, akkor továbbra is él az ajánlatom, hogy írd meg privátban, mi a problémád, mi bajod az emberekkel, és én megpróbálok segíteni.

Ja, a munkához is hozzászólnék.

Azt írod, kaptál valami munkát, és megcsináltad, de a megrendelő nem fizetett: akkor sajnos átvágtak, erről van szó.

Vagy behajtod rajta bíróságiúton a pénzt, vagy ez sajnos ugrott.

Üdv: Napirai

2012. jan. 28. 14:59
 32/50 anonim ***** válasza:

"hogyan kell egy szenvedést felajánlani Istennek, vagy hogyan kell Jézus lába elé letenni?"

Ez nem egy konkrét cselekvés, hanem egy belső elfogadás, odaszánás. Kb annyit tesz, hogy egy imában azt mondjuk Istennek: "Uram elfogadom ezt a szenvedést, talán a Te akaratod, hogy így legyen, talán tanítasz ezzel valamit, talán erősebb leszek ezután, bárhogyan is, ha már szenvedek, add, hogy valami jó célt szolgáljon. Add, hogy mások helyett szenvedjek, Ámen."

Valami ilyesmi. Hogy egész pontosan ez hogy működik azt nem tudom. Érdemes a kérdésben elolvasni a stigmatizált Galgóczy Erzsébet életrajzát.

2012. jan. 28. 17:12
 33/50 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2012. jan. 28. 18:32
 34/50 anonim ***** válasza:

Aki szeret azt viszont szeretik.Tedd félre egy kicist a gondjaidat és inkább segíts másokon.Hidd el van rosszabb sorsú emberek is nálad.Segíts Te másokon és mások is segítenek majd neked.Ne csak magadra gondolj szeresd az embereket.

Ha szeretnél írj priviben és beszélgessünk.

2012. jan. 28. 21:47
 35/50 anonim ***** válasza:

Amit kérsz, és amire szükséged van, nem feltétlenül ugyanaz. Márpedig Isten mindig megadja nekünk az utóbbit. Ha nem rángat ki az önsajnálatodból, hogy rengetegen vannak a világban, akik sokkal többet szenvednek nálad, mondok mást.

A szenvedésnek is célja van. Talán te sem érted még, ahogy én sem értettem néhány éve, de most már tudom, hogy fontos szerepe van benne, hogy általa azzá az emberré válhass, akivé lenned kell. Fontos, mert megtanulod kezelni a fájdalmat, megtanulod idővel a magad javára fordítani azt, és lassan megtanulsz túllépni is rajta. Az egyetlen tanács, amit adni tudok, hogy bízd rá magad Istenre, és valahányszor mélyponton vagy, jusson eszedbe a Miatyánk következő sora: "Legyen meg a Te akaratod"

2012. jan. 28. 21:47
 36/50 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne vesd el magadtól a reményt, bár eléggé sötét világot élünk (összességében).

A társadalomról tudd:

az emberek ostoba színjátékot játszanak

és a kívülről kapott minta szerint

úgy tesznek, mintha jó volna nekik, boldogok lennének stb.

Valójában az egész egy ostoba színjáték.

Megtanítottak bennünket, hogy a tragédiát úgy éljük meg,

mint ha komédia volna.

Az Istent agyonhazudták és hazudják... leginkább a vallások.

A LélekNap helyett egy hamis, sötét , gonosz "holdat" imádtatnak,

ami semmi egyebet sem tesz,

mint hogy az emberiség életerejéből táplálkozik.

Az ősi időkben ezért áldoztak a papok mindig vérrel (frissen megölt élettel).

Van egy másik isten is,

egy fénylő "Nap",

mi annak a képére és hasonlatosságára alkottatunk.

A világban minden (szándékosan) össze van zavarva,

mert a sötét entitás (légió) el van szabadulva.

Annyit mondhatok neked, hogy

az, akinek a képére és hasonlatosságára (örömre) teremtettél

előbb keletkezett,

mint ez az ördögbanda (akik a társadalmakat eszik).

A remény általában hazug, de én azt mondom neked:

használd a józan eszedet, a saját lényi intelligenciádat

és figyeld a jeleket,

mert nem csak ez a sátánbanda létezik ...

hanem az is, akihez mi HASONLÓK vagyunk.

A sátánbanda a bennünk lakozó istent, istenit próbálja gyilkolni és kínozni.

Ne higgy bennünk (és nekik).

2012. jan. 28. 22:09
 37/50 anonim ***** válasza:
nap mi? meg "napimádás"? most te vagy nem tudod miket beszélsz vagy nagyon jól tudod, de akkor meg szégyelld magad nagyon. undorító
2012. jan. 28. 22:33
 38/50 anonim ***** válasza:

Az öngyilkosságon ne törd a fejed. Katt ide, nézd végig:

[link]

Az alábbi honlapról pedig egy jónevű keresztény pszichológus hölgy közel 20 előadását töltheted le díjmentesen; remélhetőleg rendbe rakja a lelkivilágodat:

[link]

Üdv. :)

2012. jan. 29. 01:38
 39/50 anonim ***** válasza:

"hogyan kell egy szenvedést felajánlani Istennek, vagy hogyan kell Jézus lába elé letenni?"

Nem egészen értek egyet a fentiekkel. Fogalmazzunk úgy, hogy inkább magát a problémát, ami szenvedést okozza, kell Isten kezébe tenni.

Tehát van egy problémám, amitől szenvedek. Talán magam sem tudom, hogy mi az. Agyalok, hogy hogyan lehetne megoldni, de sehogy sem találok rá megoldást. Ha azonban Isten kezébe teszem, akkor ő talál megoldást.

2012. jan. 29. 22:40
 40/50 anonim ***** válasza:

"Nem egészen értek egyet a fentiekkel."

Az is egy változat, amiről te írsz... és az meg egy másik amiről én írtam. Maradjunk ennyiben. :)

2012. jan. 30. 04:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!