Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Feltárja a Biblia a jövőt?

Feltárja a Biblia a jövőt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 19:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Tom, és te mit szívsz?
2012. jan. 28. 22:03
 22/26 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Nem szív ő gombászni szokott. :)

2012. jan. 28. 22:26
 23/26 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, ha eszel egy gombát, mely mérgező volt, nem azzal fogod az idődet elütni, hogy levelet írogatsz, hanem magas lázzal próbálod a sokadik víz állagútól megszabadítanod magadat égő fájdalom közepette, megdagadt májjal. Ugyanis nekem ilyen tünetei voltak a gombamérgezésnek. Léteznek hallucinogén gombák, melynek hatása az LSD-hez hasonlít, és víziói lesznek az embernek. Van ezzel kapcsolatban egy "kis" gond. Közben nem nagyon tudsz levelet írni. Viszont ha elolvasod a Jelenések könyvét mondjuk tízszer, majd megkérnélek, hogy próbáld te magad leírni fejből, nem fog sikerűlni tizedik elolvasás után sem, nagyon komoly hibákat fogsz véteni. Ráadásul nem tudnál prófétálni akkor sem, ugyanis a hét gyülekezet próféciája 2000 év alatt teljesült. Matematikusok szerint ez 1 a 10 a nagyon sokadikon esélyes. És mégis...
2012. jan. 29. 10:00
 24/26 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Tom Benko a 27. válaszolónak saját tapasztalatai vannak. Megint eljutunk oda hogy csak nem mese ez az egész.

Tom részeg már biztos voltál. Próbálj írni hivatalos levelet totál részegen. Még csak el sem kell mondanod hogy milyen eredményre jutottál. Csináld meg saját magadnak mint amolyan kísérlet félét.

A valóság és a fikció között hatalmas a szakadék. S ezt be is lehet bizonyítani kísérletekkel.

2012. jan. 29. 12:41
 25/26 Tom Benko ***** válasza:

@25: Cigarettát...

@27: Nos, akkor gondolkozz el azon, hogy miért van annyi műalkotás, ami hallucinogén szerek hatására született? Egyébként nem reprodukálni kell, hanem újat létrehozni, az simán menne, körülbelül azonos értelemmel, mint az említett mese.

@28: Na és? Egyébként a valóság és fikció tényleg két különböző dolog, csak sokan még a fikciókkal vannak tele.

2012. jan. 29. 19:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Vidiripi

S honnét lehet tudni hogy mi a valóság és mi a fikció?

S hol van a határ a kettő között?

Vagy csak azért lehet valamire azt mondani hogy fikció mert nem értjük?

Ha elolvasok a számítógép működéséről egy könyvet és nem értem akkor a számítógép az fikció vagy a könyv a fikció illetve mindkettő?

Ha elsőre nem értem de megvizsgálom s tanulok s egyszer csak az egész összeáll és megértem. Akkor onnantól kezdve nekem már nem fikció. Hiszen értem a működését azt is értem hogy mi mit jelent benne.

2012. jan. 29. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!