Feltárja a Biblia a jövőt?
Vidiripi
Nem szív ő gombászni szokott. :)
Vidiripi
Tom Benko a 27. válaszolónak saját tapasztalatai vannak. Megint eljutunk oda hogy csak nem mese ez az egész.
Tom részeg már biztos voltál. Próbálj írni hivatalos levelet totál részegen. Még csak el sem kell mondanod hogy milyen eredményre jutottál. Csináld meg saját magadnak mint amolyan kísérlet félét.
A valóság és a fikció között hatalmas a szakadék. S ezt be is lehet bizonyítani kísérletekkel.
@25: Cigarettát...
@27: Nos, akkor gondolkozz el azon, hogy miért van annyi műalkotás, ami hallucinogén szerek hatására született? Egyébként nem reprodukálni kell, hanem újat létrehozni, az simán menne, körülbelül azonos értelemmel, mint az említett mese.
@28: Na és? Egyébként a valóság és fikció tényleg két különböző dolog, csak sokan még a fikciókkal vannak tele.
Vidiripi
S honnét lehet tudni hogy mi a valóság és mi a fikció?
S hol van a határ a kettő között?
Vagy csak azért lehet valamire azt mondani hogy fikció mert nem értjük?
Ha elolvasok a számítógép működéséről egy könyvet és nem értem akkor a számítógép az fikció vagy a könyv a fikció illetve mindkettő?
Ha elsőre nem értem de megvizsgálom s tanulok s egyszer csak az egész összeáll és megértem. Akkor onnantól kezdve nekem már nem fikció. Hiszen értem a működését azt is értem hogy mi mit jelent benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!