Feltárja a Biblia a jövőt?
ki tudja.........
jános jelenéseit aki megérti
az kiválasztottt
Ahogy Krisztus elmondta az utolsó idők jeleit, így fejezte be:
Lk 21,31 Ezenképen ti is, mikor látjátok, hogy ezek meglesznek, tudjátok meg, hogy közel van az Isten országa."
Fontosak a próféciák, de megmondom őszintén egyetlen egy miatt taartom fontosnak, amit Krisztus is mondott:
Jn 14,29 "És most mondtam meg néktek, mielőtt meglenne: hogy a mikor majd meglesz, higyjetek."
Oké, elmagyaráznád, hogy a hét trombitaszó, az micsoda?
Az 1000 év alatt lesz itt a Földön élet, vagy sem? (Ugyanis egyik sem igazán derűl ki...)
Vidiripi
Tom Benko akkor mi áll a Jelenések könyvében?
Ezt írod:
"A Jelenések könyve a Biblia legkönnyebben érthető könyve. "
Majd ezt:
"Először is, azt tudni kell hogy Jelenések könyvének többféle magyarázata is van."
Na, akkor még sem olyan egyértelmű?
"Én azonban a személyes kutatásaimból arra a meggyődésre jutottam, hogy a történeti folytatólagos magyarázat a helyes."
Ez nemes egyszerűséggel az egyik adventista gyülekezet által adott magyarázat.
És az én személyes "kutatásaim" arra engedtek következtetni, hogy nincs igazad.
Maradjunk annyiban, hogy amíg nem következik be, nincs mit magyarázni.
Boldog, aki olvassa és hallgatja ennek a prófétálásnak beszédeit.
Egy nagy probléma van a Jelenések könyvének magyarázataival: Óhatatlan, hogy hozzáteszel. A saját magyarázatodat, vagy a gyülekezet magyarázatát. Pedig aki hozzátesz, vagy elvesz abból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!