Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek bűn az Isten...

Szerintetek bűn az Isten szemében ha egy keresztény lány hozzá megy egy muszlim fiúhoz?

Figyelt kérdés
Tudom örülten hangzik de mikor megismerten nem voltam keresztény. Alighogy megismertem őt nem sokra rá megismertem Jézust de akkor már szerettem sokáig éltünk paráznaságba. Nekem ő nyíltan ki jelentette hogy soha nem lesz keresztény és én is hogy soha muszlim de a vallásunk ellenére nagyon szeretjük egymást sokszor el hagytam e miatt de soha sem tudtam elfelejteni és ő sem engem össze házasodtunk hogy ne éljünk paráznaságban. De szeretne egy imám esküvőt is ami egy Iszlám szertartás. Én meg esküdtem Istennek hogy soha nem tagadom meg alakuljon bárhogy is az életem. úgy érzem a friss házasságom zátonyra futott. Az ő vallásában el lehet válni de Jézus nyíltan ki jelentette hogy ez bűn. Segítsetek mit tegyek? Csak vallásos emberek írjanak.

2012. jan. 20. 19:27
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező!Kérlek menj hozzá a fiúhoz!Aztán majd ha valamelyik Arab országba kimész vele,mondjuk ahonnan származik akkor már írhatod is a következő kérdésedet:"hogyan meneküljek meg?"
2012. jan. 21. 21:15
 42/46 anonim ***** válasza:
53%

Ezt a filmet nézd meg (ha még nem láttad):

http://www.youtube.com/watch?v=cwuaZ6Gmz6Q

Csak azért, hogy tudd, hogy mi várhat rád, ha esetleg később kimész vele egy muszlim országba.

Üdv.

Tamás

2012. jan. 21. 22:10
 43/46 anonim ***** válasza:
-Propaganda a film,ignoráld-
2012. jan. 21. 22:28
 44/46 anonim ***** válasza:

A lányom nélkül soha Iránban játszódik, az irániak siíták. A siíta irányzat (a muszlimok 10%-a siíta)kicsit máshogy értelmezi a házasságot, sőt iránban az egésznek politikai vetülete is van.

Bár Iránba én sem javaslom, hogy költözz.

2012. jan. 21. 23:12
 45/46 Kata212 ***** válasza:
Központi a problémád. Amennyiben a férjed muszlim, és vallásos abban az esetben, hosszú távon nem lesztek boldogok. Hiszen a muszlim vallás mellett a keresztyén vallás nem fér meg. Ellentétes kultúra, és eszmék, teljesen más felfogás. Ő azért szeretne muszlim esküvőt, mert neki az jelenti igazán az összetartozást, nem pedig a polgári szertartás. Viszont ezeket a dolgokat, az esküvő előtt kellett volna letisztázni. Én szívesen beszélgetek veled, privátba is. Nekem muszlim férjem van, és én is muszlim vagyok. Az én férjem nagyon jó hozzám, és nagyon boldog vagyok, vele. Ha szeretnéd, pár kérdésedre tudok választ adni, hátha segít.
2012. jan. 22. 00:41
 46/46 enahma ***** válasza:

Ezt a kérdést az esküvő előtt kellett volna feltenned, ha jól értem, már akkor hívőnek vallottad magad.

Egyébként szerintem nem bűn, de igencsak megnehezíted magadnak az életedet. Mi lesz a vallásod gyakorlásával? Mi lesz a gyerekeiddel, az ő vallásos nevelésükkel? Milyenek lesznek a közös ünnepeitek? Hogyan viszonyulnak egymáshoz a családjaitok? Ezeket a kérdéseket - talán még nem késő - fel kellene tenni egymásnak.

És ha ezek után nem tudtok mi kezdeni a kapcsolatotokkal, akkor nem vagytok "egy test" - maximum "felemás iga".

2012. jan. 22. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!