Szerintetek bűn az Isten szemében ha egy keresztény lány hozzá megy egy muszlim fiúhoz?
Ezt a filmet nézd meg (ha még nem láttad):
http://www.youtube.com/watch?v=cwuaZ6Gmz6Q
Csak azért, hogy tudd, hogy mi várhat rád, ha esetleg később kimész vele egy muszlim országba.
Üdv.
Tamás
A lányom nélkül soha Iránban játszódik, az irániak siíták. A siíta irányzat (a muszlimok 10%-a siíta)kicsit máshogy értelmezi a házasságot, sőt iránban az egésznek politikai vetülete is van.
Bár Iránba én sem javaslom, hogy költözz.
Ezt a kérdést az esküvő előtt kellett volna feltenned, ha jól értem, már akkor hívőnek vallottad magad.
Egyébként szerintem nem bűn, de igencsak megnehezíted magadnak az életedet. Mi lesz a vallásod gyakorlásával? Mi lesz a gyerekeiddel, az ő vallásos nevelésükkel? Milyenek lesznek a közös ünnepeitek? Hogyan viszonyulnak egymáshoz a családjaitok? Ezeket a kérdéseket - talán még nem késő - fel kellene tenni egymásnak.
És ha ezek után nem tudtok mi kezdeni a kapcsolatotokkal, akkor nem vagytok "egy test" - maximum "felemás iga".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!