Szerintetek összeházasodhat egy keresztény férfi egy muszlim lánnyal?
Attól függ. Ha nem gyakorló muszlimok, akkor igen.
Viszont ha vallásos muszlim, akkor nem. Az iszlámban a vallás apáról száll a gyerekre. Tehát a muszlim férfi elvehet egy nem muszlim nőt, de egy muszlim nő nem mehet hozzá egy nem muszlim férfihoz.
Az első válasz ilyen formán nem igaz. Nem kell bérmálkoznia a lánynak. Ja, meg a bérmálkozás előfeltétele a keresztség és elsőáldozás... Tehát akkor már nem muszlim lenne... Meg különben is, keresztényt kérdeztél, nem katolikust.
Amúgy a legtöbb keresztény egyháznak nincs különösebb kifogása ellene, a muszlim oldallal már kevésbé tudom, mi a helyzet... De szerintem sem lenne könnyű dolga annak a lánynak...
Ilyet se hallottunk még, de bocsi, a Klaudia mondta, hogy az unokatesója már hallottt ilyenről, de ez nagyon ritkán történik meg. Általában az szokott lenni ilyenkor, hogy a pasi is muszlim lesz.
érdező, miért akarsz elvenni muszlim csajt? Ez nagyon érdekel minket. Ha így döntesz, akkor te nagyon bátor vagy.
Sok sikert kívánnak neked a csajok, akik most ülnek egy gép előtt, és kigúvadt szemekkel nézik a Gyik-ot, amég Mártika szépen haza nem zavar minket.
Klaudia (keresztény) Kriszta (ateista), Márti (keresztény), Annazara (baháí)
Nem értem aki azt írta, hogy most miért nagy bátorság elvenni egy muszlim lányt? Miért?
Egy konzervatív keresztény sokkal jobban kijönne egy konzervatív muszlimmal aki más kultúrkörből jön, mint egy liberális ateistával (még ha ugyanaz is a kultúrkör).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!