Mit gondoltok mi fogja elhozni a világbékét?
És Jézus a buddhistákon és a muzulmánokon is segít majd? Vagy azokon a busmannokon, akik még életükben nem hallottak róla? Vagy az amazóniai indiánokon is?
Nem azért, de úgy imádom, amikor valaki egy már rég halott emberre vár, hogy megmentse, de ő maga annyira sem képes, hogy rendesen etesse a kutyáját, vagy hogy aláírjon egy petíciót a bálnavadászat ellen.
Ha Jézus annyira el akarna jönni, akkor már rég megtette volna az inkvizíció, vagy a világháborúk, vagy bármelyik terrortámadás alatt.
De szidni és győzködni a Krisnást, hogy az ő vallása hamis és butaság, mert egy az igaz Isten, meg egyebek, naaaaa, az aztán nagyon emberi és béketörekvő tett.
Én hiszek Istenben, de nem várok egy olyan emberre, aki már kétezer éve halott. Jó ember volt, de nem jobb, mint Buddha, vagy Mohamed, vagy akár a Dalai Láma. Bölcs emberből volt már annyi a világon, hogy csak na.
Jézus Krisztus nem halott, hanem él (ugyanis feltámadt, és Isten hatalmas fiának bizonyult), és a Mindenható Isten jobbjára ült, tehát nem halott, hanem él örökkön örökké:
Jel. 1:18. És az Élő; pedig halott valék, és ímé élek örökkön örökké Ámen, és nálam vannak a pokolnak és a halálnak kulcsai.
A kérdésedre meg a válasz, hogy nem csak egy népet, hanem minden népet fog ítélni, uralni és minden nép fölött király lesz, akár busman, akár buddhista volt az illető előtte. A mennyei hatalom teljes erővel fog megnyilvánulni az Isten ellen összegyülekező, és lázadó világ utolsó napjaiban. Legalábbis, ha a Biblia igaz.
Júd. 1:14. Ezekről is prófétált pedig Énok, a ki Ádámtól fogva a hetedik volt, mondván: Ímé eljött az Úr az ő sok ezer szentjével, 15. Hogy ítéletet tartson mindenek felett, és feddőzzék mindazok ellen, a kik közöttök istentelenek, istentelenségöknek minden cselekedetéért, a melyekkel istentelenkedtek, és minden kemény beszédért, a melyet az istentelen bűnösök szóltak ő ellene. 16. Ezek zúgolódók, panaszolkodók, a magok kívánságai szerint járók; szájok kevélységet szól, haszonlesésből személyimádók.
# 22/24
És ha a busmann nem akar magának idegen királyt, emrt ő eddig is bolgan elvolt magának, akkor mit csinál Jézus? Lesúlyt rá isteni haragjával, pusztuljon a férgese?
Kíváncsi lennék, mit szólnának a nagy keresztények, ha éppenséggel előbújna a felhők közül a Zeusz és azt mondaná: Ezentúl mint én uralok, hódoljatok nekem, mert én vagyok a mindenség. Na, ugye, hogy így visszafele fordítva már nem hangzik olyan jól?
>És ha a busmann nem akar magának idegen királyt, emrt ő eddig is bolgan elvolt magának, akkor mit csinál Jézus? Lesúlyt rá isteni haragjával, pusztuljon a férgese?< -
Azt mondja az Írás, hogy amelyik nép pl. nem ünnepli a sátorok ünnepét (Ugyanis Isten törvénye minden nép számára betartandó lesz, amit megadott Mózes által a Sínai hegyen), arra nem lesz eső. Tehát e-szerintem elegendő ahhoz, hogy engedelmeskedjenek, ha bezárul az ég egy kis időre. Az egyetlen igaz Isten a természet felett is Úr, azt tesz amit jónak lát.
>Kíváncsi lennék, mit szólnának a nagy keresztények, ha éppenséggel előbújna a felhők közül a Zeusz és azt mondaná: Ezentúl mint én uralok, hódoljatok nekem, mert én vagyok a mindenség. Na, ugye, hogy így visszafele fordítva már nem hangzik olyan jól?< - Meg is fog jelenni egy olyan valaki aki istennek állítja majd be magát (Zeusznak vagy akárminek), Zeusz és a görög istenségegek vagy vagy hamis Krisztusnak állítva magát, sokakat meg is téveszt majd. Ez üldözni fogja a szenteket, akik akkor még élnek, akik megtartják Isten parancsolatait és Jézus hitét. 42 hónapig hatalma lesz, és mindenkire bélyeget tesz, aki nem imádja a hamis rendszert. Tehát ez is várható, csakhogy Krisztus a szájának leheletével fogja ezt a hamis istent elpusztítani. Mert ő hatalmasabb, ugyanis Jézus Krisztust az Istenek Istene kente fel, és tette Úrrá mindenen.
Amúgy nincs más Isten, csak az egyetlen igaz Isten, aki minden isten felett áll, tehát lehet az, Astarte, Dágon (amelynek bálványszobra is Izrael Istenének frigyládája előtt leborult), vagy Zeusz, vagy akárki más isten, minden Isten felett Úr a mindeneket teremtő és alkotó Isten, aki felkente Jézus Krisztust, az ő Fiát társai fölé. Más istennek esélye sincs vele szemben. :)
(amúgy a mitológiában Zeusznak van eredete, Kroszosznak köszönheti létét ha jól emlékszem, szóval Zeusz labdába sem rúghat egy olyan Isten mellett, akinek nincs eredete, alkotója, kezdete, hanem aki egyedül alkotott mindeneket, és mindenek felett Isten, az Istenek Istene, akinek szavára állott elő a mindenség, és hatalma szavával tarja fenn azt, akiben élünk és mozgunk, és vagyunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!